Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

Μάιος 2, 2017 7:33 μμ A+ / A-

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ

«Όλοι μαζί για τη σωτηρία της αγαπημένης μας Καλλιθέας»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους απευθύνει ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, ώστε να παραβρεθούν στον κρισιμότατο – από βαθμολογικής άποψης – αγώνα που θα δώσει την προσεχή Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης «Γρηγόρης Λαμπράκης», η Καλλιθέα, με αντίπαλο τον Αιγινιακό, για την 29η αγωνιστική της Football League.

Απομένουν 6 αγωνιστικές ακόμη για να ολοκληρωθεί και η φετινή Football League, η αγαπημένη μας «γαλάζια» ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στις θέσεις που οδηγούν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και για το λόγο αυτό ο κ. Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη  δήλωση – κάλεσμα προς κάθε ενδιαφερόμενο:

«Η μεγάλη τοπική ποδοσφαιρική μας ομάδα, η Καλλιθέα, βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, αφού η βαθμολογική της θέση τη δείχνει ‘‘με το ένα πόδι’’ στη Γ’ Εθνική και προ των πυλών του υποβιβασμού για πρώτη φορά – από καθιερώσεως του επαγγελματισμού – σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Στις ώρες μάχης δεν αναζητούνται ευθύνες – ούτε καν από τον Δήμο που δεν έχει βοηθήσει ούτε ηθικά την ομάδα – διότι απαιτείται ευρύτατη συσπείρωση όλων. Κινδυνεύει η σημαία, όχι ο σημαιοφόρος!

Για το λόγο αυτό, το θρυλικό ‘‘Ελ Πάσο’’ πρέπει να γεμίσει την Κυριακή 7 Μαΐου στις 5 το απόγευμα, από Καλλιθεάτες και Καλλιθεάτισσες, που θα συμπαρασταθούν στην πρέσβειρα της πόλης μας (από αυτή ακούγεται καθημερινά σε όλη την Ελλάδα το όνομα της Καλλιθέας), στο «ματς της χρονιάς» με τον Αιγινιακό. Η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται 4 βαθμούς πιο ψηλά από τη δική μας στον βαθμολογικό πίνακα και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μια ομάδα, μια πόλη, μια ιστορία!

Να μη λείψει κανείς!

Όλοι μαζί για τη σωτηρία της αγαπημένης μας “England’’»!

Ο κ. Λάζαρος Λασκαρίδης.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ Reviewed by on . ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ «Όλοι μαζί για τη σωτηρία της αγαπημένης μας Καλλιθέας» ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους απευθύνει ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ «Όλοι μαζί για τη σωτηρία της αγαπημένης μας Καλλιθέας» ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ προς όλους απευθύνει Rating: 0
scroll to top