Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 2, 2017 1:25 μμ A+ / A-

ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Διημερίδα του Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογένειας

 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. & ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

 ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ Κέντρο Οικογένειας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλλιθέας, σε συνεργασία με το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Δ’ Αθήνας και τους Σχολικούς Συμβούλους, θα πραγματοποιήσει, την Παρασκευή 5, αλλά και το Σάββατο 6 Μαΐου 2017Διημερίδα με θέμα: «Ψυχική Υγεία Παιδιού και Εφήβου».

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Σχολικό Συγκρότημα των 1ου Γυμνασίου & 1ου Λυκείου Καλλιθέας (Αιγέως 41 – 43 & Αγησιλάου) και θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής, με τις εγγραφές των ενδιαφερομένων.

Ακολουθούν, η σχετική αφίσα, καθώς και το πρόγραμμα της Διημερίδας, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μας.

 

ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Διημερίδα του Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογένειας  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. & ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ  ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ Κέν ΔΗ.Κ.Ε.Κ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Διημερίδα του Συμβουλευτικού Κέντρου Οικογένειας  ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕ.Δ.Δ.Υ. & ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ  ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ Κέν Rating: 0
scroll to top