Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μάιος 19, 2017 1:59 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ξεκίνησε το πολυαναμενόμενο Τουρνουά του

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ

ΜΕ ΜΙΑ ημέρα καθυστέρηση, λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπεφτε σχεδόν ολόκληρη την περασμένη Τετάρτη, όπου έγινε αναγκαστική αναβολή των προγραμματισμένων αγώνων και οι οποίοι θα διεξαχθούν την προσεχή εβδομάδα, ξεκίνησε, χθες το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαΐου 2017 και στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, το πολυαναμενόμενο 18ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 & 9Χ9, με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Αντίπαλοι στους χθεσινούς αγώνες και για τον όμιλο των Ανδρών στην κατηγορία 9Χ9, στον μεν πρώτο αγώνα ήταν η Κορωνίδα Γαλατσίου με τη Σχολή Ολυμπιακού Ταύρου, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο δε δεύτερο αγώνα ήταν ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας με τον Πολυκράτη, που επίσης αναδείχθηκαν ισόπαλοι, αλλά με 0-0.

Σήμερα, Παρασκευή 19 Μαΐου 2017, το Τουρνουά συνεχίζεται στα γηπεδάκια 5Χ5 στον σταθμό Η.Σ.Α.Π. του Ταύρου/Ελευθερίου Βενιζέλου και από τις 17:00 και έπειτα, θα διεξαχθούν, η 1η αγωνιστική στην κατηγορία Babini, όπου ο Ολυμπιακός Καλλιθέας θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη Πρωταθλητή, καθώς και η 2η αγωνιστική στις κατηγορίες Prejunior 2 και Junior 2, όπου θα τεθούν αντιμέτωπα τα αντίστοιχα τμήματα των Ολυμπιακού και Πρωταθλητή Καλλιθέας (στις 18:00 και 19:00, αντίστοιχα).

Επίσης, στο γήπεδο 5Χ5 της οδού Φορνέζη, θα διεξαχθούν δύο αγώνες των τμημάτων Υποδομής του Φοίνικα Καλλιθέας. Στις 18:00 και για την 1η αγωνιστική στην κατηγορία 2009 – 2010, οι παίκτες του Σταμάτη Παππά θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Δήμου Καλλιθέας  (Α.Δ.Κ. Φορνέζη). Στις 19:00 και για την 1η αγωνιστική στην κατηγορία 2007 – 2008, οι παίκτες του Παναγιώτη Τσαπανίδη, θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Δήμου μας (Α.Δ.Κ. Φορνέζη).

Ακολουθούν, μετά τις φωτογραφίες από τους χθεσινούς αγώνες και σε πινακάκια, όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες των τμημάτων Υποδομής, τόσο του Φοίνικα Καλλιθέας, όσο και του Ολυμπιακού Καλλιθέας, που μετέχουν στο Τουρνουά, για το διάστημα από σήμερα, έως και την προσεχή Τρίτη 23 Μαΐου 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκίνησε το πολυαναμενόμενο Τουρνουά του ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ημέρα καθυστέρηση, λόγω της καταρρακτώδους βροχ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ξεκίνησε το πολυαναμενόμενο Τουρνουά του ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ημέρα καθυστέρηση, λόγω της καταρρακτώδους βροχ Rating: 0
scroll to top