Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-2

Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-2

Απρίλιος 10, 2017 1:09 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-2

 Νέα βαριά ήττα!…

 ΜΕ ΝΕΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ

ΝΕΑ βαριά ήττα γνώρισε χθες νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 9 Απριλίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο Ορυζομύλων Αιγάλεω από τον τοπικό Κρόνο, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 4-2.

Για έναν ακόμη αγώνα, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα «πλήρωσαν» τα τραγικά αμυντικά λάθη τους και έτσι στα πρώτα 12 λεπτά βρίσκονταν ήδη πίσω στο σκορ με 2-0, με τέρματα που σημείωσαν, στο 4ο λεπτό ο Νίκος Κωνσταντινίδης και στο 12ο ο Δημήτρης Νάτσης, οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν πλήρως τα «δώρα» που τους προσφέρθηκαν απλόχερα, πρώτα από τον Λεωνίδα Λουπίδη και ακολούθως, από τον Τάσο Gelashvili.

Παρά το πολύ γρήγορα διαμορφωθέν 2-0 εις βάρος της ομάδας μας, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα – ο οποίος πέρασε μπροστά τον Λεωνίδα Λουπίδη και έφερε στα μετόπισθεν τον Τάσο Gelashvili – άρχισαν να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό, να επισκέπτονται με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ και στο 30ό λεπτό της συνάντησης, είδαν τον αρχισκόρερ της ομάδας, Ιωάννη Ανδρεάκενα, να μειώνει σε 2-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πίεση των Καλλιθεατών συνεχίστηκε, ο νεαρός Κωνσταντίνος Τσιφρήκας πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο, στο 54ο λεπτό, στη θέση του Χρήστου Ιάκωβου, αλλά ακριβώς δέκα λεπτά αργότερα (64’) και σε ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ιωάννης Καραμανόγλου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με δυνατό σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των «πρασίνων», Βαγγέλη Βόντα.

Παρά το εις βάρος τους 3-1, και πάλι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το σθένος να πιέσουν τους αντιπάλους τους και πέντε λεπτά αργότερα, στο 69ο λεπτό της συνάντησης, ο Ανδρεάκενας ξανά, αυτή τη φορά με δυνατό σουτ στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Ανδρέα Σκαμπά, μείωσε σε 3-2.

Οι Καλλιθεάτες πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν τακτικότατες επισκέψεις προς την εστία των γηπεδούχων, αλλά στο 77ο λεπτό, ο σκόρερ του 1ου τέρματος του Κρόνου Αιγάλεω, Νίκος Κωνσταντινίδης, σημείωσε και 2ο προσωπικό τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του.

Στο 89ο λεπτό, ο Μανώλης Μαστρογιαννόπουλος του Φοίνικα, ο οποίος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 73ο λεπτό στη θέση του Κώστα Κότσιφα, αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή της συνάντησης Θεόδωρου Γαλάνη (με βοηθούς του τους Ελισάβετ Στάντσιου και Άγγελο Γάκη), για εξύβριση αντιπάλου, καθώς δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας, δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο από τον αντίπαλό του.

Από την αγαπημένη μας ομάδα, που η απόδοσή των περισσοτέρων παικτών της κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, φιλότιμοι ήταν ο Στέλιος Ερζουμπουλίδης, ο Λεωνίδας Λουπίδης (όταν πέρασε μπροστά, γιατί αμυντικά ήταν τραγικός), ο Θανάσης Τσαμποδήμος, καθώς και ο Γιάννης Ανδρεάκενας, ο οποίος μόνιμα απασχολούσε δύο και τρεις αντιπάλους μαζί.

Την επόμενη αγωνιστική (24η), η αγαπημένη μας ομάδα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών,  τον 4ο στη βαθμολογία, Θεμιστοκλή.

Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Σκαμπάς, Θάνος, Γκούμας, Δρακόπουλος, Μαργουτάς (72’ Φουντουκίδης), Καραμανόγλου, Θεοδωρίδης, Αντωνέλος (46’ Καναρίδης), Νάτσης (81’ Ντοξάνι), Βέρρας, Κωνσταντινίδης.

Στον πάγκο: Σάμι.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Βόντας, Μαξακούλης, Τσαπανίδης, Λουπίδης, Ερζουμπουλίδης, Ιάκωβος (54’ Τσιφρήκας), Κότσιφας (73’ Μαστρογιαννόπουλος), Παπανικολάου, Gelashvili, Ανδρεάκενας, Τσαμποδήμος.

Στον πάγκο: Παππάς, Τσάγκαρης, Γαλαίος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-2 Reviewed by on . Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-2  Νέα βαριά ήττα!...  ΜΕ ΝΕΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΝΕΑ βαριά ήττα γνώρισε χθες νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 9 Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-2  Νέα βαριά ήττα!...  ΜΕ ΝΕΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΝΕΑ βαριά ήττα γνώρισε χθες νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 9 Rating: 0
scroll to top