Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φεβρουάριος 18, 2017 8:20 μμ A+ / A-

ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ποικίλες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις

 ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ενδαφέρουσες και ποικίλες είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, από σήμερα αργά το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017, έως και την προσεχή Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι προγραμματισμένες αυτές εκδηλώσεις, με κορυφαίες – κατά την ταπεινή μας γνώμη – αυτές της κοπής της Πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Αλλάζει» του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου, της κοπής της Πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», της Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κας Βάσως Μαργαρίτη, αλλά και ο χορός των δύο αγαπημένων μας Καλλιθεάτικων ποδοσφαιρικών σωματείων, του Φοίνικα και του Ολυμπιακού Καλλιθέας, κατά χρονολογική σειρά, έχουν ως ακολούθως:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2017

** Στις 20:30, στα γραφεία της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας (Λασκαρίδου 134), θα πραγματοποιηθεί γλέντι οικονομικής ενίσχυσής της, όπου το τμήμα Ελληνικών για μετανάστες, θα μαγειρέψει Ρώσικη κουζίνα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

** Στις 11:00, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου & Φιλαρέτου), η Δημοτική Παράταξη «Η Καλλιθέα Αλλάζει», της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά της.

** Στις 11:00, στην πλατεία Κύπρου, θα υπάρξει τρίωρη παράσταση του NICKELODEON, με πρωταγωνιστές, τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη, την Ντόρα την Εξερευνήτρια και τον Πάτρικ. Παράλληλα, θα δοθεί και η παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια». Παρακάτω, παρατίθεται ολόκληρο το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας, από τις 10 έως και τις 27 Φεβρουαρίου 2017.

** Στις 13:00, στην Αίθουσα Δεξιώσεων «Ποσειδών» (Επαμεινώνδα 18), τα δύο αγαπημένα μας αδελφά ποδοσφαιρικά σωματεία, ο Α.Ο. Φοίνιξ Καλλιθέας και ο Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας, θα πραγματοποίησουν τον Ετήσιο Χορό τους.

** Στις 14:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της πόλης μας (Ματζαγριωτάκη 74), ο cosplayer ThynderPaw, θα πραγματοποίησει σεμινάριο κατασκευής Cosplay στολών.

** Στις 18:00, στα γραφεία του Σωματείου ΘΗΣΕΑΣ (Αραπάκη 33), θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

** Στις 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου & Φιλαρέτου), θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, από την «Ομάδα κρίσης».

** Στις 20:00, στα γραφεία της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας (Λασκαρίδου 134), θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας InsideJob”, σε σκηνοθεσία του Τσαρλς Φέργκιουσον.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2017

** Στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου & Φιλαρέτου), θα πραγματοποιηθεί η θεατρική και μουσική παράσταση «Όταν όλα είχαν ψυχή».

ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2017

** Στις 19:00, στην πλατεία Κύπρου, θα παρουσιαστούν παραδοσιακά έθιμα και δρώμενα των Αποκριών, με τη συμμετοχή των Συλλόγων «ΗΓΕΧΟΡΟΣ», «Κεφαλλονίτες & Ιθακήσιοι Καλλιθέας», «ΒΑΚΧΑΙ» και η Ομάδα του Λαϊκού Παραδοσιακού Χορού του Δήμου μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ 2017

** Στις 18:00, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Καλυψώ» της πόλης μας (Γρηγορίου Λαμπράκη & Καλυψούς), η Δημοτική Εθελοντική Αιμοδοσία, θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της, εκεί όπου μαθητές της Δ’ τάξης του 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, θα παρουσιάσουν δρώμενο.

** Στις 19:00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο της πόλης μας (Ματζαγριωτάκη 74), η Δημοτική Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέας μας», της οποίας ηγείται η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου μας Κα Βάσω Μαργαρίτη, θα πραγματοποιήσει Ολομέλεια, αλλά και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της.

** Στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας (Κρέμου & Φιλαρέτου), θα πραγματοποιηθεί η μουσικοθεατρική σατιρική παράσταση ‘‘Stand Up Tragedy’’.

Παρακάτω, παρατίθενται οι προσκλήσεις των εκδηλώσεων, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ενδιαφερομένων αναγνωστών μας:


ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Reviewed by on . ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ποικίλες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ενδαφέρουσες ΟΙ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ποικίλες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ενδαφέρουσες Rating: 0
scroll to top