Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 11, 2017 10:02 μμ A+ / A-

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εκδήλωση Αγάπης & Αλληλεγγύης

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ

ΤΗΝ περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση Aγάπης και Aλληλεγγύης της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας, μαζί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την οποία  ευλόγησε ο Πατήρ Δημήτριος Καρβούνης, του Ιερού Ναού των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τζιτζιφιών Καλλιθέας.

Η προσέλευση των μελών και φίλων της ΕΝ.Ε.Ο.Ν  Καλλιθέας ήταν και φέτος εντυπωσιακή και η αίθουσα του κέντρου «Ποσειδών», αποδείχθηκε πολύ μικρή για να υποδεχθεί τους πολυπληθείς φίλους και μέλη της ΕΝ.Ε.Ο.Ν.

Για άλλη μια φορά η ΕΝ.Ε.Ο.Ν.  απέδειξε ότι έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας.

Είναι γνωστό, ότι το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, διατίθεται σε γυναίκες και παιδιά της πόλης μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,

Η Πρόεδρος της Κεντρικής ΕΝ.Ε.Ο.Ν. και  του Παλαιού Φαλήρου, Κα Λίτσα  Ζούπα, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων και Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών Κα Πόπη  Γιαννοπούλου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ  Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης και το μέλος της Παράταξης Κα Βούλα Κοσμίδου, η οποία είναι και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη», κ.κ. Νατάσσα Αδαμοπούλου και Ανέστης Φωτόπουλος, οι υποψήφιοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης κ.κ. Νικόλαος Μαρώσης, Παναγιώτης Γεωργούσης, Βασίλης Τσενκελίδης και Νεκτάριος Βεκρής, ο πρώην Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος φίλων μουσικής «Απόλλων», κ. Σπύρος  Μαρίνος, τα μέλη κ.κ. Κατερίνα Σπετσιέρη, Θεόδωρος Σειτανίδης, Κωνσταντίνος Σκάγκος, Καίτη Πιπίνου,  Αλεξάνδρα Μουντράκη, Δέσποινα Νεχαλιώτου και Πωλίνα  Μασουρίδου, οι εκπρόσωποι πολιτικών φορέων κ.κ.  Αθηνά Σαραντάκη (Γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ Καλλιθέας), Μαρία Δημητρακοπούλου – Σιούνα (Γραμματέας Τομέα Εθελοντισμού και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), Ζίσημος Μελιδώνης (Εκπρόσωπος Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών), ο Πρόεδρος  του Δημιουργικού Αθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Αργύρης Σοφράς, η Κα Έλλια  Θανογιάννη (Πρόεδρος του Μερόποιου Ιδρύματος Φροντίδας Ηλικιωμένων), μέλη της Ενοριακής Επιτροπής του Ιερού Ναού των Αγίων Δώδεκα  Αποστόλων Τζιτζιφιών Καλλιθέας, η Κα Ολυμπία Σεϊτανίδου (από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών «Η Δάμαρις»), η Κα Βιολέτα Σεϊτανίδου (Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Παναγία Γουμερά»), η Κα Λίτσα Πούλιου (από το Δ.Σ. του Συλλόγου Ρουμελιωτών Καλλιθέας), καθώς και ο κ. Δημήτρης  Μπιζιώτας (Διευθυντής Σύνταξης της εφημερίδας «Αττικές Σελίδες»).

Στο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, κα Βάσω Μαργαρίτη, αναφέρθηκε στους σκοπούς και στο έργο της ΕΝ.Ε.Ο.Ν, και με έμφαση τόνισε ότι, «η ΕΝ.Ε.Ο.Ν. στα χρόνια της κρίσης, χωρίς να αλλάξει τους σκοπούς της, έγινε μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης, πρώτα για τα μέλη και τις φίλες της που έχουν ανάγκη, αλλά και για τις γυναίκες που στα χρόνια της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να στηρίξουν την οικογένεια τους. Σήμερα στηρίζει 35 οικογένειες μονογονεϊκές και πολύτεκνες, δηλ. πάνω από 100 άτομα. Φέτος μας εμπιστεύτηκαν χορηγοί όπως ο Δήμος Καλλιθέας,  ο Αίνος Α.Β.Ε.Ε., η Παλλοίρια, το Αγνό Μάρκετ,  ο Σκλαβενίτης, η ΣΤ΄ Λαϊκή Αθηνών – Πειραιά, αλλά και συμπολίτες μας, που προσέφεραν  ρούχα και παιχνίδια είτε καινούργια είτε σε άριστη κατάσταση, τα οποία μοιράστηκαν  με διακριτικότητα και αγάπη στα παιδιά και  στις οικογένειες που τα είχαν ανάγκη».

Η  Κα  Μαργαρίτη τόνισε ακόμη,  ότι «εμείς πιστεύουμε στην ενεργή δράση και συμμετοχή και όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά , δημιουργήσαμε μια μεγάλη αγκαλιά, μια μεγάλη ισχυρή εθελοντική ομάδα από μέλη και φίλες της ΕΝ.Ε,Ο,Ν Καλλιθέας, προσπαθώντας να βοηθήσουμε όπως και όπου μπορούμε».

Ευχαριστώντας όλους, από καρδιάς, για την παρουσία τους στην εκδήλωση, είπε «η παρουσία σας, η αγάπη σας, η εμπιστοσύνη σας,  μας δίνουν δύναμη, κουράγιο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να συνεχίσουμε το έργο μας» και συνέχισε ανακοινώνοντας τα ονόματα της μεγάλης εθελοντικής ομάδας που είναι η κινητήριος  δύναμη της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας.

Στον ζεστό λόγο του ο Πατήρ Δημήτριος Καρβούνης του Ιερού Ζαού των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Τζιτζιφιών Καλλιθέας,  αναφέρθηκε στην συνεργασία της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. με την Εκκλησία και τη Στέγη Γερόντων του Ναού, τονίζοντας, με έμφαση, ότι Σύλλογοι και Φορείς μαζί με την Εκκλησία,  έδωσαν και δίνουν αγώνα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και πολλοί στην περιοχή των Τζιτζιφιών δεν έχουν να πληρώσουν ρεύμα και νερό, ενώ σημείωσε ότι «το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο δεν είναι εύκολο, τα λόγια είναι εύκολα οι πράξει όμως μετράνε. Τα λόγια αγάπης τα λες εύκολα,  αλλά είναι δύσκολο να τα κάνεις πράξεις και η ΕΝ.Ε.Ο.Ν. το έκανε πράξη».

Στη συνέχεια, κάλεσε την Ιδρυτή και Πρόεδρο της Κεντρικής ΕΝ.Ε.Ο.Ν. και του Παλαιού Φαλήρου, Κα Λίτσα  Ζούπα,  η οποία στον χαιρετισμό της τόνισε ότι δικαιώθηκε με την επιλογή της να αναθέσει το Παράρτημα της ΕΝ.Ε.Ο.Ν  Καλλιθέας στην Κα Βάσω Μαργαρίτη και μίλησε για το φιλανθρωπικό έργο και τις επιτυχημένες δράσεις της ΕΝ.Ε.Ο.Ν Καλλιθέας, παρότι είναι ένα σωματείο που οι σκοποί του ήταν η στήριξη της Γυναίκας, της οικογένειας και των παιδιών.

Στο τέλος, η Κα Βάσω Μαργαρίτη ευχαρίστησε θερμά,  τα καταστήματα της πόλης μας  για τα πολλά και πλούσια δώρα που προσέφεραν,  στηρίζοντας για άλλη μια φορά  το έργο της ΕΝ.Ε.Ο.Ν.  

                    

  

  

  

  

 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση Αγάπης & Αλληλεγγύης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ περασμένη Κ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εκδήλωση Αγάπης & Αλληλεγγύης ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ περασμένη Κ Rating: 0
scroll to top