Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΤΙΚΗ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 16, 2017 2:22 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Βασιλόπιτας ή Μεγάλη Προεκλογική Συγκέντρωση;

ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ, ΤΗΝ Κα ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ, το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2017, από κόσμο, που έσπευσε να  αντα­ποκριθεί στο κάλεσμα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Καλλιθέας και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Καλλιθέας, και να παραβρε­θεί στην καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Κύρια ομιλήτρια ήταν η Κα Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία με τον δικό της σαφή και επεξηγηματικό τρόπο έκφρασης, κατάφερε να κερδίσει εκτός από την προσοχή και το ενδιαφέρον των ακροατών της και την αγάπη τους, όπως αυτή εκδηλώθηκε με τα παρατεταμένα χειροκροτήματα, τις  ιαχές και τις επευφημίες των πολυπληθών παρισταμένων.

Παρόντες, βεβαίως, εκτός της  πρ. Υπουργού Κας Ντόρας Μπακογιάννη, ήσαν, βεβαίως, και πρ. Υπουργοί, Βουλευτές και στελέχη το Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας  όπως οι κ.κ.: Νίκος Δένδιας, Τάκης Σκανδαλάκης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μαριάνθη Δ. Καφετζή – Ταυτοπούλου, Ντόλα Πάλλη, Μπάμπης Καούκης, Κορίνα Δαμουλιάνου, Πολυτίμη Λεονάρδου, Δήμητρα Νάνου και η κοσμαγάπητη Αγγελική Χιόνη.

Παραβρέθηκαν επίσης και τα Διοικητικά στελέχη του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Αναστάσιος Γαϊτάνης  και ο  Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κ. Βασίλης Σπανάκης.

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Ι. Ράντος.

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΤΙΚΗ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας ή Μεγάλη Προεκλογική Συγκέντρωση; ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ, ΤΗΝ Κα ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ, το Δημοτικό ΔΗΜΟΤΙΚΗ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Βασιλόπιτας ή Μεγάλη Προεκλογική Συγκέντρωση; ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ, ΤΗΝ Κα ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ, το Δημοτικό Rating: 0
scroll to top