Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Ο. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 1-2

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Ο. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 1-2

Φεβρουάριος 20, 2017 8:52 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Ο. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 1-2

 Πέμπτη σερί ήττα!…

 ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ


ΤΗΝ πέμπτη του συνεχόμενη ήττα γνώρισε, προχθές το απόγευμα του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» της πόλης μας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξένησαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τη Νέα Σμύρνη, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 2-1.

Όπως και στους προηγούμενους αγώνες, έτσι και στον συγκεκριμένο, οι Καλλιθεάτες μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο. Κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου και επισκέφθηκαν αρκετές φορές – και με αξιώσεις μάλιστα – την εστία των φιλοξενουμένων.

Παρά την αγωνιστική τους όμως υπεροχή, στο 12ο λεπτό της συνάντησης, βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Έπειτα από ξαφνική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Μπιρμπίλης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καλλιθεάτη τερματοφύλακα, Λουκά Κούτουλα.

Παρά το 1-0 εις βάρος τους, όμως, οι γηπεδούχοι συνήλθαν γρήγορα από το σοκ, πίεσαν και στο 29ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Λεωνίδας Λουπίδης, έφερε το ματς στα ίσα.

Το 1-1 έδωσε ενθάρρυνση στους παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, οι οποίοι πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα.

Αντιθέτως, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του 1ου ημιχρόνου, οι «πράσινοι» βρέθηκαν εκ νέου πίσω στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε αυτή τη φορά ο Γιουσέφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ορεξάτοι και στο 52ο λεπτό της συνάντησης, έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γιάννη Ανδρεάκενα, η κεφαλιά του οποίου, πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Λάμπρου.

Από το χρονικό σημείο και έπειτα, όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και «εγκαταστάθηκαν» σχεδόν μόνιμα στην μεγάλη περιοχή των Καλλιθεατών, χάνοντας, μάλιστα, πολλές και σπουδαίες ευκαιρίες για να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.

Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της συνάντησης Στ. Ρεσίτη (με βοηθούς του τους Α. Κωσταγιάννη και Κ. Κοπαλά), βρήκε τους μεν γηπεδούχους να αποχωρούν με σκυφτό το κεφάλι, τους δε φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν ένα σπουδαίο διπλό, που τους εδραίωσε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η 5η σερί ήττα για την αγαπημένη μας ομάδα, «πλήγωσε» και τους πιστούς της φίλους, οι οποίοι για έναν ακόμη αγώνα, έμειναν αποσβολωμένοι με τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα…

Από την αγαπημένη μας ομάδα, κορυφαίος – για πολλοστή φορά – ήταν ο Ντίνος Χριστοφοράκης, ενώ επίσης καλοί ήταν και οι Παναγιώτης Μαξακούλης και Λεωνίδας Λουπίδης.

Από το πάρα πολύ καλό συγκρότημα του Ε. Γεωργαντίδη, κορυφαίοι ήταν οι Μπαντίδος, Γιουσέφ και Πολυμερόπουλος.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσαπανίδης, Λουπίδης, Χριστοφοράκης, Κώτσο, Θωμαϊδης (77’ Μαστρογιαννόπουλος), Παπανικολάου, Παππάς (72’ Ερζουμπουλίδης), Ανδρεάκενας, Gelashvili.

Στον πάγκο: Ιάκωβος, Κότσιφας, Kaso, Μπαταλίδης, Τσαγκάρης.

Α.Π.Ο. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Ε. Γεωργαντίδης): Λάμπρου, Ε. Θεοδωράκης, Μπαντίδος (46’ Δόπουλος), Κ. Διαμαντόπουλος, Gobi, Κουνάδης (46’ Παπαδημόπουλος), Γιουσέφ, Δ. Θεοδωράκης, Δελαπόρτας, Πολυμερόπουλος, Μπιρμπίλης (90’ Μανάζης).

Στον πάγκο: Νάσης, Χ. Διαμαντόπουλος.

  

  

  

  

  

  

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Ο. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 1-2 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Ο. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 1-2  Πέμπτη σερί ήττα!...  ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΝ πέμπτη του συνεχόμενη ήττα γνώρισε, προχθέ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Ο. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: 1-2  Πέμπτη σερί ήττα!...  ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΗΝ πέμπτη του συνεχόμενη ήττα γνώρισε, προχθέ Rating: 0
scroll to top