Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 23, 2017 3:41 μμ A+ / A-

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κοπή Πίτας με Βραβεύσεις

ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτάς του, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017, ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας.

Το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας αποδείχθηκε, τελικά, πολύ μικρό για να χωρέσει όλους όσους θέλησαν να συμμετάσχουν στην καταπληκτική αυτή εκδήλωση, που περιελάμβανε και πολλές βραβεύσεις, μεταξύ άλλων, σε κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες, όχι μόνο της πόλης μας, αλλά και της Ελλάδος, με πολλές και σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις.

Τους πολυπληθείς καλεσμένους καλωσόρισε η παλιά αθλήτρια του Συλλόγου Κα Σοφία Παπαδοπούλου, ενώ, ακολούθως, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν, τόσο ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Βαλκανιονίκης και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης, κ. Παναγιώτης Δημάκος, όσο και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος.

Στο στάδιο των βραβεύσεων, πρώτοι, εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων, βραβεύθηκαν, οι Πρωταθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής, Βαρβάρα Φίλιου και Βλάσης Μάρας.

Ακολούθως, βραβεύθηκαν, μία εκπρόσωπος της Unicef, ο Πρωταθλητής στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Κάραλης, καθώς και η Πρωταθλήτρια του Στίβου, Βούλα Παπαχρήστου, η οποία, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στην εκδήλωση.

Τις βραβεύσεις διέκοψε προσωρινά, ένα μαγευτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από μικρά κοριτσάκια της Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου, τα οποία, υπό τους ρυθμούς του τραγουδιού της Jenifer LopezI aint your mama”, μάγεψαν το κοινό, το οποίο στο τέλος της χορογραφίας τους, δικαίως τα αποθέωσε…

Σειρά στις βραβεύσεις είχαν οι χορηγοί του Φιλαθλητικού, ενώ βραβεύθηκαν, επίσης, η Κα Θεοδώρα Κολιοπάνου, η οποία στο τελευταίο Kallithea Run, συμμετείχε και στις τρεις κατηγορίες, δηλαδή και στα 2,5 και στα 5 και στα 10 χιλιόμετρα, ο εθελοντής κ. Αντώνης Καλαϊτζίδης, αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου από τα τμήματα Ρυθμικής, Τένις και Στίβου, ο προπονητής του kick boxing κ. Ποτουρίδης, αλλά και ο αθλητής Κωνσταντίνος Κράτσας, για την εισαγωγή του στα Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, η Βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κα Άννα Καραμανλή, μαζί με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας κ. Κωνσταντίνο Ευθυμίου, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Συλλόγου.

Στην πάρα πολύ ωραία αυτή εκδήλωση του Φιλαθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Άννα Γιαννακού – Πάσχου και Γεώργιος Κυριακόπουλος, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά», πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος, Γεώργιος Κουτσογιάννης (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος, αντίστοιχα, της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής) και Αναστάσιος Καλογερόπουλος, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας κ. Γιώργος Καρβούνης, εκπρόσωποι του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., καθώς και πολλά μέλη και φίλοι του ιδιαίτερα δραστήριου Καλλιθεάτικου Συλλόγου.

Και του χρόνου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Πίτας με Βραβεύσεις ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτάς του, πραγματο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κοπή Πίτας με Βραβεύσεις ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΝ πατροπαράδοτη κοπή της Βασιλόπιτάς του, πραγματο Rating: 0
scroll to top