Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: 0-1

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: 0-1

Ιανουάριος 23, 2017 1:51 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: 0-1

 Στέρεψε η τύχη!…

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ, ΟΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ & ΜΑΞΑΚΟΥΛΗΣ

ΤΗΝ ήττα γνώρισε χθες το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών, περιόδου 2016 – 2017, φιλοξένησε τον Αθλητικό Όμιλο Πέρα Κλουμπ, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 1-0.

Ευνοούμενοι και από τη φορά του αέρα, οι γηπεδούχοι μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι από τους αντιπάλους τους και από το 1ο κιόλας λεπτό, είχαν την κατοχή της μπάλας.

Παρά, όμως, την συντριπτική κατοχή της μπάλας και την φλύαρη υπεροχή, σε κανένα σημείο του 1ου ημιχρόνου δεν κατάφερναν να δημιουργήσουν κάποια τελική ευκαιρία και να τη μετουσιώσουν σε σουτ ή σε προσπάθεια, έστω, απειλής της εστίας του τερματοφύλακα.

Αντίθετα, το πολύ καλά στημένο στον αγωνιστικό χώρο σύνολο του Δημήτρη Παυλόπουλου, κατάφερνε εύκολα να διαφυλάσσει το μηδέν στην εστία του και στην τελευταία, κυριολεκτικά, φάση του ημιχρόνου, είχε και οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι «πράσινοι» της πόλης μας είχαν ανούσια υπεροχή, αλλά στο 61ο λεπτό της συνάντησης, είδαν τον Γιώργο Ποριώτη των φιλοξενουμένων, να στέκεται τυχερός και να «χρίζεται» σκόρερ.

Έπειτα από εντυπωσιακή επέλαση του Ντίνου Χριστοφοράκη, από το κέντρο της άμυνας των «πρασίνων» έως λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων, ο Γιάννης Ανδρεάκενας έγινε κάτοχος της μπάλας, προσπάθησε να την περάσει προς συμπαίκτη του, αλλά είδε την μπάλα, αφού πρώτα αυτή χτύπησε σε πόδι αμυνόμενου των «κίτρινων», να καταλήγει, έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, στον αφύλακτο Γιώργο Ποριώτη, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Λουκά Κούτουλα, τον οποίο πλάσαρε.

Ο Καλλιθεάτης τερματοφύλακας απέκρουσε μεν προς στιγμήν την μπάλα, αλλά την είδε να παίρνει παράξενη τροχιά και στο τέλος να «στρώνεται» στο κεφάλι του Ποριώτη, ο οποίος, πολύ εύκολα, την έστειλε στο βάθος της εστίας των «πρασίνων» της πόλης μας.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα και παρά την κατοχή της μπάλας από τους γηπεδούχους, ο αγώνας, ουσιαστικά απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, ήθελαν μεν, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία που να απειλήσει, έστω, τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Δυστυχώς, όση τύχη είχε η αγαπημένη μας ομάδα κατά τον προηγούμενο αγώνα της, τόσο αυτή της έλειψε στον χθεσινό, όπου όλα πήγαν στραβά…

Το σφύριγμα της λήξης από τον κακό στον πειθαρχικό έλεγχο Γιώργο Θωμόγλου, (με καλούς, όμως, τους βοηθούς του Θανάση Μπαράκο και Ιωάννη Γκικόπουλο), βρήκε τους μεν γηπεδούχους να αποχωρούν με σκυφτό το κεφάλι για την ήττα, με την οποία υποχώρησαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμοι, πλέον, με τον χθεσινό τους αντίπαλο (όπου και οι δύο ομάδες έχουν από 21 βαθμούς), τους δε παίκτες του Δημήτρη Παυλόπουλου, να πανηγυρίζουν ένα καθόλα δίκαιο και υπερπολύτιμο, για την ομάδα τους, τρίποντο.

Κορυφαίοι για την αγαπημένη μας ομάδα, ήταν ο Λουκάς Κούτουλας, ο Ντίνος Χριστοφοράκης, και ο Παναγιώτης Μαξακούλης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Τσαμποδήμος (86’ Κότσιφας), Μαξακούλης, Gelashvili, Χριστοφοράκης, Ιάκωβος, Θωμαϊδης (60’ Κώτσο), Λουπίδης (46’ Τσαγκάρης), Παπανικολάου, Ανδρεάκενας, Τσαπανίδης.

Στον πάγκο: Kaso, Ερζουμπουλίδης, Μαστρογιαννόπουλος, Βόντας.

Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Νάκος, Θεολόγος, Παλαμάρας, Κούβαρης, Αθ. Παυλόπουλος, Καρανίκας (72’ Πολίτης), Ποριώτης, Σμυρνιωτάκης, Μάρης (63’ Πετρόπουλος), Σιάσος, Μουρδουκούτας (86’ Ηλιού).

Στον πάγκο: Αλ. Παυλόπουλος, Kota, Κατερνέλης, Σκόντζος.

** Την επόμενη αγωνιστική (15η), ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας, θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή Περιστερίου, σε έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα.

 

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: 0-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: 0-1  Στέρεψε η τύχη!... ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ, ΟΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ & ΜΑΞΑΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ήττα γνώρισε χθες τ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: 0-1  Στέρεψε η τύχη!... ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ, ΟΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ & ΜΑΞΑΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ήττα γνώρισε χθες τ Rating: 0
scroll to top