Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιανουάριος 15, 2017 9:12 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τεράστια η επιτυχία!…

ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία σημείωσε και η Χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Γυμνασίου Καλλιθέας, χθες το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου 2017.

Κατά τη 2η Χοροεσπερίδα της σχολικής περιόδου 2016 – 2017 και 1η του νέου έτους, η μαζική παρουσία των μαθητριών και των μαθητών του Σχολείου σε γνωστότατο club της πόλης μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με τους ιθύνοντες τον ιδιαίτερα δραστήριο αυτό Σύλλογο, να υπερηφανεύονται ότι και σε αυτή την εκδήλωση, η συμπεριφορά των συμμετασχόντων υπήρξε υποδειγματική.

Επί ένα τετράωρο περίπου, το κέφι των συμμετασχόντων ήταν αστείρευτο και όλη η μαθητιώσα νεολαία που παραβρέθηκε, διασκέδασε και χόρεψε ξέφρενα, υπό τους ήχους ξένων και ελληνικών επιτυχιών.

Αξίζουν σίγουρα πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της καταπληκτικής Χοροεσπερίδας, αφού πέτυχαν, για άλλη μία φορά, τον σκοπό τους. Όχι μόνο να διοργανώσουν μία εκδήλωση στην οποία η προσέλευση των μαθητριών και των μαθητών του Σχολείου υπήρξε μαζική, αλλά, κυρίως, να φροντίσουν και να πετύχουν, η συμπεριφορά των νεαρών που παραβρέθηκαν,  να είναι καθόλα άψογη.

  

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τεράστια η επιτυχία!... ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία σημείωσε και η Χο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τεράστια η επιτυχία!... ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία σημείωσε και η Χο Rating: 0
scroll to top