Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ιανουάριος 10, 2017 9:36 πμ A+ / A-

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Επιτέλους!!! Είδαμε μία «άσπρη» ημέρα!…

ΚΑΘΩΣ ΤΟ «ΕΣΤΡΩΣΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΠΡΕΠΕ να περάσουν πάνω από εννέα (9) χρόνια έτσι ώστε να δούμε ξανά μια «άσπρη» ημέρα και στην Καλλιθέα, καθώς από χθες αργά το απόγευμα έπεφτε συνεχές και πυκνό χιόνι, με αποτέλεσμα σήμερα τα ξημερώματα, οι συνδημότες μας να ξυπνήσουν και να αντικρίσουν την πόλη μας «ντυμένη» στα άσπρα, τουλάχιστον στις στέγες των σπιτιών, στους πεζόδρομους, στα δέντρα και στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι της πόλης μας είναι πλήρως προσβάσιμοι, αλλά εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή σε όλους τους συνδημότες μας που θα αναγκαστούν να μετακινηθούν σήμερα, είτε με τα οχήματά τους, είτε πεζή, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες, καθώς πολλά είναι τα σημεία εκείνα και στα πεζοδρόμια και στους δρόμους, που έχουν πιάσει πάγο και εγκυμονούν κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων και τραυματισμών. Να αναφέρουμε εδώ, ότι όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη μας, λειτουργούν κανονικά, με ορισμένες μικροκαθυστερήσεις στις αφίξεις των αστικών μέσων.

Να ενημερώσουμε ότι σήμερα όλα τα Σχολεία και στην Καλλιθέα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ προτρέπουμε τους συνανθρώπους μας να τείνουν χείρα βοηθείας σε όσους ενδεχομένως το χρειαστούν, ιδιαίτερα στους άστεγους και στους ηλικιωμένους και να τους προτείνουν να μετακινούνται σε πιο «ζεστά» μέρη, όπως στα τέσσερα Κ.Α.Π.Η. της πόλης μας, που ήδη είναι ανοιχτά και θα παραμείνουν έτσι έως και τις 3εις το μεσημέρι, καθώς και στο Δημαρχείο της πόλης μας, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό και προσβάσιμο, καθ’ όλο το 24ωρο.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ Reviewed by on . ΚΑΛΛΙΘΕΑ Επιτέλους!!! Είδαμε μία «άσπρη» ημέρα!... ΚΑΘΩΣ ΤΟ «ΕΣΤΡΩΣΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ να περάσουν πάνω από εννέα (9) χρόνια έτσι ώστε να δούμε ξανά μια ΚΑΛΛΙΘΕΑ Επιτέλους!!! Είδαμε μία «άσπρη» ημέρα!... ΚΑΘΩΣ ΤΟ «ΕΣΤΡΩΣΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ να περάσουν πάνω από εννέα (9) χρόνια έτσι ώστε να δούμε ξανά μια Rating: 0
scroll to top