Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α.Ο.: 1-4

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α.Ο.: 1-4

Ιανουάριος 9, 2017 12:34 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α.Ο.: 1-4

Νέα τζάμπα ήττα!…

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

ΜΕ… το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας για το 2017.

Οι «γαλάζιοι» για την περίσταση, Καλλιθεάτες παίκτες, καθώς οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με κόκκινες πανομοιότυπες εμφανίσεις, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, υποδέχθηκαν, στο κλειστό του Εσπέρου, την Β’ ομάδα του Μινώταυρου, από τον οποίο ηττήθηκαν με 4-1.

Σε έναν ακόμη αγώνα, οι γηπεδούχοι  του Vladan Zivkovic, παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μόλις πέντε παίκτες, με έναν εκ των οποίων να αγωνίζεται με πυρετό και έναν άλλο να είναι τραυματίας.

Μοιραία, λοιπόν, οι «γαλάζιοι» της πόλης μας δεν απέφυγαν την ήττα, σε έναν αγώνα, που παρά τα πολυποίκιλα προβλήματα, δεν υστερούσαν του αντιπάλου τους, καθώς τα δύο πρώτα τέρματα των φιλοξενουμένων, του Φαρμακίδη στο 11ο λεπτό της συνάντησης και του Καραγκούνη, στο 12ο λεπτό, ήταν, στην ουσία, «δώρο» του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παναγιώτη Τσίπρα, ο οποίος, στον χθεσινοβραδινό αγώνα, ήταν εμφανώς εκτός κλίματος.

Το 0-3 για τους φιλοξενούμενους, ήρθε στο 15ο λεπτό, με τέρμα που σημείωσε ο Πετρόπουλος, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «γαλάζιοι» παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας Σάλας, εκμεταλλευόμενοι unfair κίνηση των φιλοξενουμένων να παίξουν με επιτιθέμενο και τον τερματοφύλακά τους, έγιναν κάτοχοι της μπάλας με τον Πανταλέων, ο οποίος, αν και αγωνιζόμενος με υψηλό πυρετό, έστειλε, από το ύψος του κέντρου, τη μπάλα στην κενή εστία των φιλοξενουμένων, διαμορφώνοντας το 1-3.

Με την επίτευξη του τέρματος και την unfair κίνηση των φιλοξενουμένων να συνεχίζεται για πολλές ακόμη φάσεις, προκάλεσε μεν τη δυσφορία των γηπεδούχων, τους έδωσε όμως την κατάλληλη εκείνη ώθηση να παίξουν καλύτερη μπάλα και να χάσουν τουλάχιστον 3εις φάσεις για να φέρουν το ματς στα ίσα. Δυστυχώς, όμως, έπεσαν πάνω στον πολύ καλό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, ο οποίος αν και υπέπεσε, όπως προείπαμε, πολλές φορές σε unfair κίνηση με το να προωθείται και να προσπαθεί να πετύχει τέρμα, πραγματοποίησε ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις σε σουτ των γηπεδούχων.

Δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, ο ήδη τραυματίας Δερτιλής, ένιωσε τράβηγμα στο αριστερό του πόδι, με αποτέλεσμα, από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι στην ουσία να αγωνίζονται με 4εις παίκτες, καθώς δεν είχαν  ούτε την πολυτέλεια μιας αλλαγής, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι, παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με 10 παίκτες.

Οι «γαλάζιοι», όπως ήταν επόμενο, περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και τελικά, στο 34ο λεπτό της συνάντησης, είδαν τον Διαμαντόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 4-1 για την ομάδα του.

Σε έναν αγώνα, όπου οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν καλύτεροι και απλά εκμεταλλεύθηκαν τα «δώρα», αλλά και τις πολλές ελλείψεις των γηπεδούχων, φάνηκε, για πολλοστή φορά, ότι εάν οι Καλλιθεάτες αγωνίζονταν πλήρεις, (δηλαδή με παρόντες τους Vladan Zivkovic, Κώστα Μπακάλη, Δημήτρη Ταραξίδη, Χρήστο Βλάχο, Θεοφάνη Γκούζια, Σπύρο Καζιάνη και Γιάννη Τσιβιλή), θα είχαν όλα τα φόντα να πανηγυρίσουν μια ακόμη μεγάλη νίκη και δεν θα πρόσθεταν μια ακόμη τζάμπα ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα.

Χωρίς προβλήματα διεξήγαγε τον αγώνα το διαιτητικό δίδυμο των Κ. Κουτσόγιαννου και Γ. Ρουσσάκη, με τον Γ. Ντιμπένκο να εκτελεί χρέη Γραμματείας και τον κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, χρέη Ιατρού Αγώνα αντίστοιχα.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Αμερικάνος, Δερτιλής, Βασιλειάδης, Πανταλέων.

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α.Ο. (Δ. Νικολακόπουλος): Σ. Ελ Σαγιέντ, Δράμης, Λιάσκος, Ρηνάκης, Διαμαντόπουλος (αρχική πεντάδα), Πετρόπουλος, Χ. Ελ Σαγιέντ, Φαρμακίδης, Καραγκούνης, Κοσμάς.

 

 

 

 

 

 

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α.Ο.: 1-4 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α.Ο.: 1-4 Νέα τζάμπα ήττα!... ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΜΕ… το αριστερό ξεκίνησε τις Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ Α.Ο.: 1-4 Νέα τζάμπα ήττα!... ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΓΩΝΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΜΕ… το αριστερό ξεκίνησε τις Rating: 0
scroll to top