Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Δεκέμβριος 10, 2016 3:32 μμ A+ / A-

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Χριστουγεννιάτικη Αγορά

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΓΙΑ δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, διοργανώνει, στο επιβλητικό Μέγαρό του (Δημοσθένους 117), Χριστουγεννιάτικη Αγορά, για την ανακούφιση άπορων οικογενειών.

Η πραγματικά αξιοθαύμαστη αυτή φιλανθρωπική εκδήλωση, από τον Σύλλογο – Κόσμημα για την πόλη μας, θα διαρκέσει από την προσεχή Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 έως και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι από τις 10:30 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι και από τις 17:30 το απόγευμα έως και τις 21:30 το βράδυ. Το δε Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 10:30 το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι.

Στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά, θα διατεθούν προς πώληση, σε ιδιαίτερα μάλιστα εκλυστικές τιμές, Χριστουγεννιάτικα δώρα, Βιβλία, Κεντήματα & Ζωγραφική σε μουσαμά, με παραδοσιακά μοτίβα από συλλογή παλαιών κεντημάτων, Χειροποίητα κοσμήματα, Γλυκά του Κουταλιού και άλλα αγαθά, τα οποία μπορεί να προμηθευτεί οποιοσδήποτε άτομο επιθυμεί, όχι μόνο για να τα κρατήσει ή να τα προσφέρει ως δώρα, αλλά και για να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Εμείς, από την εμπειρία που αποκομίσαμε κατά την επίσκεψή μας στην αντίστοιχη περσινή εκδήλωση, μπορούμε να δηλώσουμε δημόσια, ότι θα διατεθούν προς πώληση ορισμένα αριστουργήματα, όπως τα χειροποίητα κεντήματα και προτρέπουμε όλους τους Καλλιθεάτες και τις Καλλιθεάτισσες, να σπεύσουν εγκαίρως να τα αποκτήσουν.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν τόσο στον καταξιωμένο Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών, όσο και στην αφανή εκείνη Κυρία, δημιουργό των καταπληκτικών αριστουργημάτων, που σεβόμενοι την περσινή επιθυμία της, δεν θα αναφέρουμε το όνοματεπώνυμό της.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να δηλώσουμε δημόσια, ότι είναι τιμή μας που την γνωρίσαμε από κοντά και συνομιλήσαμε μαζί της κατά την περσινή επίσκεψή μας στην αντίστοιχη εκδήλωση και ότι πάντα θα τυγχάνει της εκτίμησης και του θαυμασμού μας για το Θεάρεστο κοινωνικό έργο που επιτελεί, αθόρυβα μεν, με μεράκι και αγάπη δε, για τους άπορους συνανθρώπους της. Της ευχόμαστε, επίσης ολόψυχα, να έχει υγεία και μακροημέρευση, έτσι ώστε να φτιάχνει, για πολλά χρόνια ακόμη, έργα τέχνης και να τα διαθέτει προς πώληση γι’ αυτόν τον ευγενικό σκοπό.

Ακολουθούν φωτογραφίες, με ορισμένα από τα περσινά αριστουργήματα.

  

  

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Reviewed by on . ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Χριστουγεννιάτικη Αγορά ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ Χριστουγεννιάτικη Αγορά ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Συ Rating: 0
scroll to top