Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 9, 2016 2:50 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων τους

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 10 & 11/12/2016

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ πρόγραμμα όλων των αγώνων των τμημάτων των αγαπημένων μας αδελφών ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης, του Φοίνικα Καλλιθέας και του Ολυμπιακού Καλλιθέας, για το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου 2016, έχει ως ακολούθως:

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δυστυχώς, όπως φαίνεται και από το σχετικό πινακάκι με τους αγώνες του Ολυμπιακού Καλλιθέας, οι «κόκκινοι» του Vladan Zivkovic, θα υποχρεωθούν, μέσα στο διήμερο του προσεχούς Σαββατοκύριακου, να δώσουν δύο αγώνες Πρωταθλήματος, πρώτα τον εξ’ αναβολής αγώνα τους για την 9η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, με αντίπαλο την ομάδα Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου και έπειτα, τον αγώνα για την 11η αγωνιστική του ίδιου πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ομάδα Α.Π.Σ. Κόμπρα.

Παρά το έγκαιρο αίτημα που είχε υποβάλλει η Διοίκηση του αγαπημένου μας σωματείου Σάλας προς τον Οργανισμό Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου μας, ώστε να του παραχωρηθεί εντός της εβδομάδας που διανύουμε το κλειστό Γυμναστήριο του Εσπέρου, για τη διεξαγωγή του αναβληθέντα αγώνα με την ομάδα Α.Ε. Πάλας Λαγονησίου, αυτό δεν κατέστη εφικτό, γιατί, όπως τονίστηκε από τον Οργανισμό, δεν συναινούσε ο Έσπερος Καλλιθέας στο να δοθεί το γυμναστήριο για τη διεξαγωγή του.

*** Να τονίσουμε τέλος, ότι όλα τα τμήματα και των δύο σωματείων, θα φωτογραφηθούν για τα νέα Ημερολόγια έτους 2017. Για τον λόγο αυτό, η παρουσία των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των εφόρων, όλων των τμημάτων, είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να παραβρίσκονται άπαντες, στα ανοιχτά γήπεδα 5Χ5 του Η.Σ.Α.Π. Ταύρου / Ελευθέριος Βενιζέλος, στις 10:00 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2016 για τη σχετική φωτογράφιση.

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων τους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 10 & 11/12/2016 ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ πρό Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων τους ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 10 & 11/12/2016 ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ πρό Rating: 0
scroll to top