Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 22, 2016 4:39 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Υπογράφθηκαν τα συμβόλαια αγοράς της Οικίας Δαβάκη

ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ σημερινή ανάρτηση στο site του Δήμου μας, από το Γραφείο Τύπου, ανακοινώθηκε η αγορά της Οικίας  του ήρωα Συνταγματάρχη Κωνσταντίνου Δαβάκη.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση, μαζί με την σχετική φωτογραφία που την συνοδεύει, έχει ως ακολούθως:

{Σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την μεταβίβαση στο Δήμο Καλλιθέας της οικίας του ήρωα του έπους του 40 Συνταγματάρχη Δαβάκη.
Η οικία του ήρωα της μάχης της Πίνδου βρίσκεται στην οδό Δαβάκη 23 και προορίζεται να αξιοποιηθεί ως χώρος ιστορικής μνήμης και πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, δήλωσε: Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την πόλη μας, διασώζουμε ένα ιστορικό κτίριο και το παραδίδουμε στις επόμενες γενιές, ως σύμβολο ελευθερίας και αξιοπρέπειας»}.

Υ.Γ.  Αν δείτε την παρακάτω φωτογραφία (), από το πλουσιότατο αρχείο μας, με την οικία του Δαβάκη σε άλλο site, να γνωρίζετε ότι οφείλεται στο… Google.

Ο Δήμαρχος κ. Δ. Κάρναβος, τη στιγμή της υπογραφής των συμβολαίων, παρουσία απογόνων του μεγάλου Ήρωα.

Η οικία Δαβάκη.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Υπογράφθηκαν τα συμβόλαια αγοράς της Οικίας Δαβάκη ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ σημερινή ανάρτηση στο site τ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Υπογράφθηκαν τα συμβόλαια αγοράς της Οικίας Δαβάκη ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΩΡΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ σημερινή ανάρτηση στο site τ Rating: 0
scroll to top