Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δεκέμβριος 22, 2016 4:26 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Παράθεση Δείπνου, λόγω Εορτών

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ

ΜΕΣΑ σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, παρά τις δύο συνεχόμενες πρόσφατες ήττες, πραγματοποιήθηκε, χθες το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2016, σε γνωστότατο κοσμικό κέντρο κοντά στο πάρκο Νιάρχος, η παράθεση δείπνου, λόγω των Εορτών που έρχονται, από τη Διοίκηση του παλαιότερου εν ενεργεία ποδοσφαιρικού σωματείου της πόλης μας, του Αθλητικού Ομίλου Φοίνιξ Καλλιθέας, προς τον προπονητή, τον έφορο, τον ιατρό και τους ποδοσφαιριστές του ανδρικού τμήματος.

Εκεί, μεταξύ εκλεκτών μεζέδων και ποτών, όλοι οι παρόντες, είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διασκεδάσουν, να μοιραστούν απόψεις και σκέψεις και να περάσουν μερικές ώρες ευχάριστες, μακριά από προπονήσεις και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Παίρνοντας τον λόγο ο Πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας, κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, αφού πρώτα καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους, τους ευχήθηκε Υγεία και Καλές Γιορτές, ενώ στους δε ποδοσφαιριστές και στον προπονητή, ευόδωση των στόχων που έχουν θέσει από την αρχή της τρέχουσας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2016 – 2017.

Εμείς, πολύ απλά, ευχόμαστε να ακολουθήσει «τρικούβερτο» γλέντι, στο τέλος του Πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, όπου μετέχει και ο αγαπημένος μας «πράσινος» σύλλογος, όταν θα έχει επιτευχθεί το όνειρο δεκαετιών, η πολυπόθητη άνοδος.

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παράθεση Δείπνου, λόγω Εορτών ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΣΑ σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, παρά τις δύο συνεχόμε Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Παράθεση Δείπνου, λόγω Εορτών ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΡΔΙΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΣΑ σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, παρά τις δύο συνεχόμε Rating: 0
scroll to top