Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΚΟΜΠΡΑ: 7-3

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΚΟΜΠΡΑ: 7-3

Δεκέμβριος 12, 2016 6:14 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΚΟΜΠΡΑ: 7-3

Ανταπέδωσε το… δάγκωμα!…

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΣΤΙΣ μεγάλες νίκες, επέστρεψε ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Η «κόκκινη» ομάδα Σάλας της πόλης μας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, υποδέχθηκε, χθες το βράδυ της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2016, στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου, την πρωτοπόρο Α.Π.Σ. Κόμπρα, την οποία νίκησε με 7-3, ανταποδίδοντας, έτσι, το… «δάγκωμα» του 1ου γύρου, όπου είχε ηττηθεί με 4-1.

Επανεμφανιζόμενος, μετά από 2 συνεχή ματς, με μεγαλύτερο ρόστερ, καθώς αυτή τη φορά κατάφεραν να παραβρεθούν εννέα ποδοσφαιριστές, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας, πραγματοποίησε, κατά διαστήματα, εντυπωσιακή εμφάνιση και πέτυχε μια σπουδαία νίκη, όχι μόνο από βαθμολογικής άποψης, αλλά, κυρίως από ψυχολογικής.

Κόντρα στα προγνωστικά, οι Καλλιθεάτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ορεξάτοι και στο 1ο κιόλας λεπτό του αγώνα, πήραν κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Τσιάμαλος.

Στο 7ο λεπτό της συνάντησης, ο Μ. Μπέκος των φιλοξενουμένων, έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 14ο λεπτό, ο Δερτιλής έδωσε εκ νέου του προβάδισμα στην αγαπημένη μας ομάδα Σάλας, διαμορφώνοντας το 2-1.

Η χαρά των «κόκκινων» της πόλης μας, δεν κράτησε πολύ, καθώς στο αμέσως επόμενο λεπτό (15ο), ο Στύλλος, έφερε εκ νέου το ματς στα ίσα, με το σκορ αυτό (2-2), να είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αγωνιστική ανωτερότητα των παικτών της αγαπημένης μας ομάδας Σάλας διατηρήθηκε και στο 21της συνάντησης, ο αρχηγός της ομάδος, Παντελής Αμερικάνος, διαμόρφωσε το 3-2.

Παρά την για τρίτη φορά πρωτοπορία στο σκορ από τους Καλλιθεάτες, οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι το ψυχικό σθένος να φέρουν ξανά στα ίσα, με τέρμα που σημείωσε αυτή τη φορά ο Θεοχάρης στο 23ο λεπτό της συνάντησης.

Από το χρονικό σημείο, όμως, εκείνο και έπειτα, η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων, καθώς, πρώτα στο 25’ και έπειτα στο 29’, ο Αμερικάνος έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων υπέρ του Ολυμπιακού Καλλιθέας.

Στο 32ο λεπτό της συνάντησης, ο Δερτιλής σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα και 6ο για την αγαπημένη μας ομάδα, ενώ στο 35ο λεπτό, ο Βασιλειάδης σημείωσε το παρθενικό του τέρμα στο Πρωτάθλημα, διαμόρφωσε το 7-3 υπέρ των «κόκκινων» της πόλης μας και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας.

Τα υπόλοιπα 5 λεπτά της συνάντησης, «κύλισαν» χωρίς συνέπειες για την αγαπημένη μας ομάδα και το σφύριγμα της λήξης από το πολύ καλό διαιτητικό δίδυμο των Κ. Κομματά και Ο. Κολοκυθά, βρήκε τους μεν γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια πολύ σπουδαία σε σημασία νίκη, τους δε φιλοξενούμενους, μην πιάνοντας καλή απόδοση, να γνωρίζουν ανέλπιστη για τους ίδιους ήττα.

Χρέη Γραμματείας άσκησε ο κ. Κ. Χαρόβας, ενώ αντίστοιχα Ιατρού Αγώνα, ο κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Αμερικάνος, Δερτιλής, Ταραξίδης, Τσιάμαλος (αρχική πεντάδα), Βασιλειάδης, Μπακάλης, Τσιβιλής, Πανταλέων.

Α.Π.Σ. ΚΟΜΠΡΑ: Μελανίτης, Κεχαγιάς, Κουρουλής, Β. Μπέκος, Στύλλος (αρχική πεντάδα), Μ. Μπέκος, Τσίτος, Τσιακλής, Σιόκας, Θεοχάρης, Σπανός, Καρούτζος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΚΟΜΠΡΑ: 7-3 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΚΟΜΠΡΑ: 7-3 Ανταπέδωσε το… δάγκωμα!... ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ μεγάλες νίκες, επέστρεψε ο αγαπημένος Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Π.Σ. ΚΟΜΠΡΑ: 7-3 Ανταπέδωσε το… δάγκωμα!... ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΙΣ μεγάλες νίκες, επέστρεψε ο αγαπημένος Rating: 0
scroll to top