Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: 0-1

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: 0-1

Δεκέμβριος 12, 2016 5:54 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: 0-1

 Ανέλπιστη Ήττα!…

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ήττα γνώρισε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξένησαν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον μέχρι χθες ουραγό στη βαθμολογία, Α.Ο. Κρόνο Αιγάλεω, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 1-0.

Παρά το γεγονός ότι φαινομενικά η αγαπημένη μας ομάδα θα είχε εύκολο έργο και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό, καθώς πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε και η επίσημη φωτογράφιση της ομάδος για το νέο Ημερολόγιο του Συλλόγου, στο 1ο ημίχρονο ήταν σαν να μην κατέβηκε να αγωνιστεί ποτέ… Νωθρή όσο ποτέ άλλοτε, η αγαπημένη μας ομάδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, δεν δημιούργησε ούτε δείγμα από ευκαιρία, ενώ στο 32ο λεπτό της συνάντησης βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Καραγιάννης, με πλασέ από κοντά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο πολύπειρος προπονητής των γηπεδούχων, Δημήτρης Τσικριτέας, ανακάτεψε την τράπουλα, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Δημόπουλο και Τσαπανίδη στη θέση των Μαρκατζίνου και Ιάκωβου αντίστοιχα (με τον τελευταίο μάλιστα να αποχωρεί τραυματίας)  και το σκηνικό άλλαξε άρδην.

Η αγαπημένη μας ομάδα πήρε άμεσα τον χώρο του κέντρου και ήδη στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου, είχε χάσει δύο πολύ καλές ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα.

Η αγωνιστική ανωτερότητα της αγαπημένης μας «πράσινης» ομάδος, ήταν, πλέον, εμφανέστατη, συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου, οι παίκτες της πίεσαν τους αντιπάλους τους, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν, δυστυχώς, ιδιαίτερα άστοχοι στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Θ. Γαλάνη (ο Γ. Μεζίνης και ο Κ. Κωστάκης, οι δύο βοηθοί διαιτητές), να βρίσκει τους μεν γηπεδούχους να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο κατηφείς για τη 2η σερί ήττα, τους δε φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την 1η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Παρά την ήττα, όμως, τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων του Ομίλου ήταν ευνοϊκά για την αγαπημένη μας ομάδα, η οποία διατηρήθηκε στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Θεμιστοκλή, από τον οποίο θα φιλοξενηθεί την προσεχή εβδομάδα, σε ένα ματς που κρίνονται πολλά…

ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Ιάκωβος (46’ Τσαπανίδης), Gelashvili, Ιάκωβος, Λουπίδης, Κώτσο, Θωμαϊδης, Παπανικολάου, Μαρκατζίνος (46’ Δημόπουλος), Ανδρεάκενας, Τσαμποδήμος (83’ Μπαταλίδης).

Στον πάγκο: Ερζουμπουλίδης, Kaso, Κότσιφας, Μαστρογιαννόπουλος.

Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αλέξης Αστερής): Σκαμπάς, Χεργκελετζής (35΄ Xhavara), Θάνος, Δρακόπουλος, Μαργούτας, Παπαδόπουλος, Καραμάνογλου, Δοξάνι (60΄ Φουντουκίδης), Καραγιάννης, Κωνσταντινίδης, Αντωνέλος (75΄Καρασαββίδης).

Στον πάγκο: Φωτόπουλος, Πασβαντής, Χρήστου.

 

 

 

 

 

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: 0-1 Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: 0-1  Ανέλπιστη Ήττα!... ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ήττα γνώρισε, χθες το μεσημέρι της Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ο. ΚΡΟΝΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: 0-1  Ανέλπιστη Ήττα!... ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ήττα γνώρισε, χθες το μεσημέρι της Rating: 0
scroll to top