Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-0

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-0

Δεκέμβριος 5, 2016 6:57 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-0

Δίκαιη ήττα!…

ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

 ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμφάνισή του κατά τη τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017, πραγματοποίησε ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, παρότι ήταν 1οι στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξενήθηκαν χθες νωρίς το πρωί στο γήπεδο Ηφαίστου, από τον γηπεδούχο Ιπποκράτη, από τον οποίο γνώρισαν την ήττα με 1-0 και μάλιστα, με πάρα πολύ άσχημη εμφάνιση…

Οι έως χθες το πρωί πρωτοπόροι, δεν δικαιολόγησαν σε κανένα σημείο του αγώνα την βαθμολογική τους τουλάχιστον ανωτερότητα από τον αντίπαλό τους, Νωθροί, με ανεξήγητα πολλά νεύρα και χωρίς παλμό, από την πρώτη στιγμή παραχώρησαν το  χώρο του κέντρου στους αντιπάλους τους και παρότι είχαν τις δύο  καλύτερες ευκαιρίες του ημιχρόνου, πρώτα με τον Μαρκατζίνο και έπειτα με τον Ανδρεάκενα, όπου και οι δύο είδαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα Στρατηγαρέα να βρίσκεται στο σωστό σημείο και να αποκρούει και τις δύο φορές την μπάλα, δεν έπειθαν ότι είχαν την αγωνιστική εκείνη διάθεση των προηγούμενων αγώνων τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Λουκά Παπανικολάου στη θέση του Θανάση Τσαμποδήμου, έδωσε τη δυνατότητα στους «πράσινους» της πόλης μας να ανακτήσουν τον χώρο του κέντρου και να αλλάξουν κάποιες μπαλιές της προκοπής, που στο πρώτο ημίχρονο, απλά, δεν έγιναν ποτέ.

Παρά την κατοχή της μπάλας όμως, στο 54ο λεπτό της συνάντησης και έπειτα από λάθος των αμυντικών της αγαπημένης μας ομάδας, που «πούλησαν» πολύ εύκολα την μπάλα, αυτή κατέληξε στον Παναγιώτη Παναγιωτακόπουλο των γηπεδούχων, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Λουκά Κούτουλα και με δυνατό πλασέ, διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, έγιναν ακόμη περισσότερο νευρικοί στο παιχνίδι τους και έτσι παρά τις δύο ακόμη αλλαγές που πραγματοποίησε ο πολύπειρος τεχνικός των «πρασίνων», περνώντας πρώτα τον Ιάκωβο στη θέση του τραυματισθέντα Τσαπανίδη (στο 60ό λεπτό) και έπειτα του Μπαταλίδη στη θέση του Μαρκατζίνου (στο 78ο λεπτό), είδε τον ιδιαίτερα νευρικό στο συγκεκριμένο αγώνα, κεντρικό αμυντικό του Ντίνο Χριστοφοράκη να αντικρίζει – πέρα για πέρα δίκαια – δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον άριστο στον αγώνα, διαιτητή Σωτήρη Τζανή (με βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς Ηλία Δαρσακλή και Κωνσταντίνο Αρβανίτη), στο 80ό λεπτό της συνάντησης.

Στα τελευταία 12  με 13 λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι παίζοντας έξυπνα, διατήρησαν την μπάλα στη κατοχή τους και το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή της συνάντησης τους βρήκε να πανηγυρίζουν μια μεγάλη νίκη.

Από το… ναυάγιο του αγαπημένου μας Φοίνικα, φιλότιμος ήταν ο Λουκάς Παπανικολάου, ο οποίος προσπαθούσε, μόνος, να οργανώσει μια επίθεση της προκοπής για την ομάδα του.

Ευχόμαστε αυτή η πολύ κακή εμφάνιση, να αποτελεί κακή παρένθεση και μόνο και την επόμενη αγωνιστική (10η), όπου οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον ουραγό Κρόνο Αιγάλεω, να επανέλθουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, καθώς η χθεσινή ήττα, μαζί με τα αποτελέσματα των άλλων σωματείων του Ομίλου, τους έφερε, πλέον, στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κ. Ζαμπέτας): Στατηγαρέας, Γκέκας, Καλιάκος, Μίχος, Τσιρίκας, Σκενδέρης, Κιάμος (64’ Καψάσκης), Γιαννουλάς, Πατσέλης (32’ Παναγιωτακόπουλος), Παπαδόπουλος (85’ Καστρίτης), Δημητρακόπουλος.

Στον πάγκο: Κάππας, Αγγελόπουλος, Καλογεράς, Παπαγεωργίου.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσαμποδήμος (46’ Παπανικολάου), Gelashvili, Χριστοφοράκης, Λουπίδης, Θωμαϊδης, Κώτσο, Μακρατζίνος (78’ Μπαταλίδης), Ανδρεάκενας, Τσαπανίδης (60’ Ιάκωβος).

Στον πάγκο: Μαστρογιαννόπουλος, Kaso, Κότσιφας.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός, ότι πριν από την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε 1ός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του πρόσφατου αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία, όπου έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ άλλων, ποδοσφαιριστές και μέλη της Βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε.

   

   

   

   

   

Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-0 Reviewed by on . Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-0 Δίκαιη ήττα!... ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμφάνισή του κατά τη τρέχουσα πο Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 1-0 Δίκαιη ήττα!... ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ» ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εμφάνισή του κατά τη τρέχουσα πο Rating: 0
scroll to top