Τετάρτη , 8 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-2

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-2

Δεκέμβριος 5, 2016 8:15 μμ A+ / A-

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-2

Τζάμπα Ήττα!…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

 ΤΖΑΜΠΑ ήττα υπέστη χθες το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2016, η αγαπημένη μας «κόκκινη» ομάδα Σάλας.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, φιλοξενήθηκε στο Α.Κ. “Catenaccio” Καισαριανής, από τον γηπεδούχο Αδέσποτο Αθηνών, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 3-2.

Παρότι σε έναν ακόμη παιχνίδι οι «κόκκινοι» του Vladan Zivkovic, αγωνίστηκαν σχεδόν όλοι τραυματίες, όπου υπήρξαν και δύο πολυ σημαντικές ελλείψεις, αυτές του αρχηγού Αμερικάνου και του σκληροτράχηλου Δερτιλή, η αγαπημένη μας ομάδα Σάλας είχε κάθε δυνατότητα να πάρει τη νίκη απέναντι στον γηπεδούχο Αδέσποτο, ο οποίος παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο πλήρης.

Οι παίκτες του Vladan Zivkovic μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 5ο μόλις λεπτό της συνάντησης, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ,  με ένα καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Πανταλέων.

Σε ένα λεπτό, όμως, μέσα, στο 11ο και στο 12ο αντίστοιχα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν 2 τέρματα, πρώτα με τον Διαμαντόπουλο και έπειτα με τον Κίζιτο και να προηγηθούν με 2-1, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι Καλλιθέατες μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι και στο 24ο λεπτό, έφεραν το ματς στα ίσα, με το δεύτερο τέρμα που σημείωσε ο καταπλητικός χθες, Πανταλέων.

Και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν συμπληρώσει από πολύ νωρίς 5 φάουλ, όπου με ένα ακόμα θα έδιναν το δικαίωμα στους αντιπάλους τους να εκτελούν πέναλτι από τα 9 μέτρα, κατά σύμπτωση (!!!), για περισσότερο από 10 λεπτά, όχι μόνο δεν έκαναν κάποιο φάουλ, όχι μόνο πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 30ό λεπτό με τέρμα που σημείωσε ο Αναγνόπουλος, αλλά κατάφεραν να «αποσπάσουν» τέσσερα φάουλ από τους αντιπάλους τους και να φτάσουν έτσι εκείνοι πρώτοι τα 6 κερδισμένα φάουλ και να εκτελέσουν πέναλτι, το οποίο, ευτυχώς, απέκρουσε εντυπωσιακά ο «κόκκινος» πορτιέρο Τσιβιλής.

Σε έναν αγώνα, όπου κυρίως στο 2ο ημίχρονο, είχε δύναμη, είχε πάθος και δυνατές μονομαχίες, είναι το λιγότερο παράξενο οι «κόκκινοι» να μην κατάφεραν να κερδίσουν κανένα επιπλέον φάουλ…

Το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητικό δίδυμο των Α. Αδαμόπουλου και Α. Μπατρά, βρήκε τους μεν γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους επί του Ολυμπιακού Καλλιθέας, τους δε φιλοξενούμενους, να προσπαθούν να βρουν δυνάμεις ώστε να αλλάξουν και να αποχωρήσουν από το γήπεδο, όντας σχεδόν όλοι τραυματίες.

Την επόμενη αγωνιστική (11η), ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας θα φιλοξενήσει τον Α.Π.Σ. Κόμπρα, ενώ είναι πολύ πιθανό, μεθαύριο Τετάρτη να πραγματοποιηθεί και ο αναβληθέντας αγώνας με την ομάδα Πάλας Λαγονησίου.

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Σιακαμπένης, Τάσιας, Τανταρούδας, Σκιάνης, Κίζιτο, Μπεκατώρος, Αγγελής, Νίνος, Διαμαντόπουλος, Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Ανδρέου, Κωνσταντόπουλος.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσιβιλής, Μπακάλης, Τσιάμαλος, Βασιλειάδης, Πανταλέων, Ταραξίδης, Τσίπρας, Αμερικάνος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από την έναρξη και του συγκεκριμένου αγώνα, τηρήθηκε 1ός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος στην Κολομβία, όπου μεταξύ των θανόντων, ήταν ποδοσφαιριστές και μέλη της Βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε.

   

   

   

   

 

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-2 Reviewed by on . ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-2 Τζάμπα Ήττα!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΖΑΜΠΑ ήττα υπέστη χθες το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίο ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 3-2 Τζάμπα Ήττα!... ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΖΑΜΠΑ ήττα υπέστη χθες το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίο Rating: 0
scroll to top