Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 9, 2016 11:05 πμ A+ / A-

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Δυστυχώς, ηττήθηκαν παντού!…

ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ηττήθηκαν παντού τα τμήματα Υποδομής του Φοίνικα Καλλιθέας, στους επίσημους αγώνες των Πρωταθλημάτων Παίδων, Παμπαίδων και Ακαδημιών αντίστοιχα, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, που έδωσαν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016.

Συγκεκριμένα, στον 1ο αγώνα χρονικά αγώνα, αυτόν της ομάδας  Ακαδημιών, οι «πράσινοι» της πόλης μας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκαν, στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2016, από τον Αθλητικό Όμιλο Νέων Αργυρούπολης στο γήπεδο Αργυρούπολης Α’, από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-1.

Το τέρμα των παικτών του Διονύση Παπαδούλη σημείωσε ο Μιχάλης Τραγάς, στο 27ο λεπτό της συνάντησης.

Οι εννέα (9) παίκτες που ξεκίνησαν τον αγώνα ήταν οι, Dervishi, Paloka, Bici, Μιχαλιός, Σκουβαράς, Βολασάκος, Τραγάς, Ταυσάνογλου και Σπυράτος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Τσαλδάρης, Σουλτάνος, Κωνσταντινόπουλος και Ραφτόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική (3η), οι Junior της αγαπημένης μας ομάδας, θα φιλοξενήσουν την αντίστοιχη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αργυρούπολης.

Στον 2ο χρονικά αγώνα, αυτόν της ομάδας Παμπαίδων του Φοίνικα, οι Καλλιθεάτες φιλοξένησαν στις 9:30 το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2016, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών και για την 6η αγωνιστική του 4ου Ομίλου, την αντίστοιχη ομάδα της Νίκης Αλίμου, από την οποία ηττήθηκαν με 3-0.

Οι αρχικοί ένδεκα (11) του Κώστα Μπεκιάρη, ήταν οι Buniaj, Lazarev, Μποτώνης, Κεφαλωνίτης, Μετήρτικας, Παπαδούλης, Tarja, Prifti, Πλοιαρχόπουλος, Σοφικίτης και Μαρουγκάς, ενώ αγωνίστηκαν και οι Φύσσας, Τόλης, Σάββας, Πάντζης, Strati, Σάναρης και Βυζηργιαννάκης.

Την επόμενη αγωνιστική (7η), οι Παμπαίδες θα φιλοξενηθούν από τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα, αυτόν της ομάδας Παίδων, οι «πράσινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν στις 11:30 το πρωί της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2016, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών και για την 7η αγωνιστική του 4ου Ομίλου, την αντίστοιχη ομάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 3-0.

Οι αρχικοί ένδεκα (11) «πράσινοι» ποδοσφαιριστές, ήταν οι Μπαλτάς, Paloka, Hoxmaj, Φιλάι, Σκόκοτας, Rakishtenciev, Kodhima, Καρατζάς, Τσιφρήκας, Παπαδόπουλος και Βυζηργιαννάκης, ενώ αγωνίστηκαν ακόμη, οι Ζάγκας και Μουχτής. Δεν αγωνίστηκαν οι Soliman και Χαροκοπάκης.

Την επόμενη αγωνιστική (8η), οι ποδοσφαιριστές του νέου προπονητή Zladan Zivkovic, θα υποδεχθούν στο γήπεδό τους, τα Σούρμενα.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δυστυχώς, ηττήθηκαν παντού!... ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ηττήθηκαν παντού τα ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Δυστυχώς, ηττήθηκαν παντού!... ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ & ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ηττήθηκαν παντού τα Rating: 0
scroll to top