Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

Νοέμβριος 9, 2016 2:23 μμ A+ / A-

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ»

Ολομέλεια των Στελεχών και των Μελών της Παράταξης

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 ΜΕ ΤΗΝ παρουσία μεγάλου πλήθους στελεχών, μελών, αλλά και φίλων, πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου 2016, η Ολομέλεια της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη».

Η Ολομέλεια, που διεξήχθη με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο ετών από τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, όπου όλοι οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να ενημερωθούν για τις δράσεις που ανέπτυξε κατά τα δύο αυτά τελευταία έτη η Παράταξη, αλλά και να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, καθώς και να προγραμματίσουν τις επόμενες δράσεις, που σε πρώτη φάση θα είναι η δημιουργία και η στελέχωση ομάδων εργασίας, που η κάθε μία θα έχει έναν ξεχωριστό τομέα ευθύνης.

Τους πολυπληθείς παριστάμενους καλωσόρισε, εγκάρδια, η Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως και Επικεφαλής της Παράταξης, Κα Βάσω Μαργαρίτη, η οποία στην αναλυτικότατη τοποθέτησή της, ενημέρωσε όλους για το τι έπραξαν κατά τα δύο τελευταία έτη, αλλά και το τι σκοπεύουν να πράξουν στο επόμενο χρονικό διάστημα έως τις επόμενες εκλογές, τόσο η ίδια, όσο και οι άλλοι τρεις εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νατάσα Αδαμοπούλου, Γιώργος Πολυχρονίδης και Ανέστης Φωτόπουλος, οι οποίοι, με τη σειρά τους, προέβησαν και οι ίδιοι σε μια μικρή τοποθέτηση.

Μετά το πέρας των τοποθετήσεων, ακολούθησε ιδιαίτερα γόνιμος διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων, ακούστηκαν νέες προτάσεις και ιδέες και όλοι συμφώνησαν στο ότι οι προοδευτικές δυνάμεις της πόλης θα πρέπει να βρουν κοινή συνισταμένη, να ενωθούν και να διεκδικήσουν, έπειτα από τρία χρόνια, την Δημοτική εξουσία.

Ανάμεσα στα πολλά ιστορικά στελέχη και μέλη της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», παρέστησαν ακόμη, οι  πρώην Προέδροι του Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Δημήτρης Χαριάδης και Γεώργιος Μαγγανιάς, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ειρήνη Μουστάκη, Γεώργιος Αλεξόπουλος και Βασίλειος Ηλιάκης, καθώς και το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Καλλιθέα και Πολιτευτής, κ. Φώτης Πεχλιβανίδης.

  

  

  

  

  

 

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Reviewed by on . «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ - ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Ολομέλεια των Στελεχών και των Μελών της Παράταξης ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ παρουσί «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ - ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ» Ολομέλεια των Στελεχών και των Μελών της Παράταξης ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ παρουσί Rating: 0
scroll to top