Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 1, 2016 6:19 μμ A+ / A-

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Μία νίκη και μία ήττα

ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

ΜΙΑ νίκη και μία ήττα, ήταν ο απολογισμός των τμημάτων Υποδομής του Φοίνικα Καλλιθέας, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016.

Συγκεκριμένα, στον 1ο αγώνα, αυτόν της ομάδας  Παμπαίδων, οι «πράσινοι» της πόλης μας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκαν, στις 9 το πρωί, από την Ένωση Βοτανικού στο γήπεδο Ρουφ, την οποία κέρδισαν με 3-1.

Τα «πράσινα» τέρματα των παικτών του Κωνσταντίνου Μπεκιάρη, σημείωσαν οι Πλοιαρχόπουλος (στο 4’ και στο 15’) και ο Μετήρτικας (στο 32’).

Οι αρχικοί έντεκα, ήταν οι Buniaj, Τόλης, Μποτώνης, Κεφαλωνίτης, Μετήρτικας, Παπαδούλης,  Tarja, Prieti, Πλοιαρχόπουλος, Αργυρίδης και Σοφικίτης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μαρουγκάς και Strati.

Δεν αγωνίστηκαν οι Παπαζαφείρης, Σαλαγιάννης, Πόντζης και Φύσσας.

Την επόμενη αγωνιστική (6η), οι Παμπαίδες θα φιλοξενήσουν τη Νίκη Αλίμου στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

Στον άλλο αγώνα, αυτόν της ομάδας Παίδων και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Αθηνών, οι «πράσινοι» του Διονύση Παπαδούλη, (καθώς ο κανονικός προπονητής της ομάδας Βασίλης Μανιφάβας ήταν τιμωρημένος), φιλοξενήθηκαν από τον Πανιώνιο Σμύρνης στο γήπεδο Αργυρούπολης Α’ και γνώρισαν την ήττα με 5-0.

Οι αρχικοί έντεκα, ήταν οι Μπαλτάς, Paloka, Φιλάι, Σκόκοτας, Moxhaj, Βυζηργιαννάκης, Ζάγκας, Παπαδόπουλος, Rakishtenziev, Τσιφρήκας και Soliman. Ως αλλαγή, αγωνίστηκαν οι Μουχτής και Χαροκοπάκης, ενώ την 16άδα συμπλήρωσαν οι Κιττές, Καρατζάς και Gega.

Την επόμενη αγωνιστική (7η), οι Παίδες του Φοίνικα Καλλιθέας θα υποδεχθούν τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών.

  

  

ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη και μία ήττα ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη και μία ήττα, ήταν ο απολογισμός ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Μία νίκη και μία ήττα ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ & ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΙΑ νίκη και μία ήττα, ήταν ο απολογισμός Rating: 0
scroll to top