Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΣΥΝΕΒΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΥΝΕΒΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Νοέμβριος 19, 2016 2:10 μμ A+ / A-

ΣΥΝΕΒΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Κατέρρευσε τμήμα του παλαιού διώροφου κτιρίου

ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΑΣ & ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ τμήματος του διώροφου παλαιού νεοκλασικού κτιρίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Μεταμορφώσεως, είχαμε νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Στην περιοχή έσπευσαν, έγκαιρα, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλοντος του Δήμου Καλλιθέας, καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ. Χριστόφορος  Σοφιανίδης, οι οποίοι, αφού πρώτα κατάφεραν να ειδοποιήσουν τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που είχαν σταθμεύσει πέριξ του νεοκλασικού για να τα απομακρύνουν, στη συνέχεια απέκλεισαν τον όλο χώρο, από το ύψος της συμβολής των οδών Ηλέκτρας και Πλάτωνος μέχρι τη συμβολή των οδών Ηλέκτρας και Μεταμορφώσεως.

Υπενθυμίζουμε, ότι και παλαιότερα είχε καταρρεύσει μεγάλο τμήμα του κτιρίου, όπου τότε είχαν προκληθεί και σημαντικές ζημιές και για τον λόγο αυτό είχε ανεγερθεί προστατευτικός τοίχος γύρω από αυτό.

  

   

   

 

ΣΥΝΕΒΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Reviewed by on . ΣΥΝΕΒΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Κατέρρευσε τμήμα του παλαιού διώροφου κτιρίου ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΑΣ & ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ τμήματος του διώροφου παλαιού νε ΣΥΝΕΒΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Κατέρρευσε τμήμα του παλαιού διώροφου κτιρίου ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΑΣ & ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ τμήματος του διώροφου παλαιού νε Rating: 0
scroll to top