Σάββατο , 4 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3

Νοέμβριος 21, 2016 1:46 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3

Διπλό με τριάρα!…

ΚΑΙ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ

 ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό πέτυχε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο Αλεπότρυπας Κυψέλης, από τον τοπικό Άτλαντα, τον οποίο κέρδισαν με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 1ο μόλις λεπτό της συναντήσεως, ο Γιάννης Ανδρεάκενας, έπειτα από καταπληκτική επέλαση, έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων, χάνοντας, έτσι, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.

Δέκα λεπτά, όμως αργότερα, το «βαρύ πυροβολικό» της αγαπημένης μας ομάδας, έπειτα από έξοχη μακρινή πάσα του επίσης πολύ καλού Βασίλη Μαρκατζίνου, δεν λάθεψε και εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών των πιστών φίλων της ομάδας, διαμόρφωσε το 1-0.

Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ανδρεάκενας και πάλι, έστειλε τη μπάλα για τη δεύτερη φορά στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα των γηπεδούχων και όλους τους Καλλιθεάτες στα… ουράνια.

Η υπεροχή των παικτών του Δημήτρη Τσικριτέα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και στο 22ο λεπτό, ο Ανδρεάκενας – ποιος άλλος; – σημείωσε, εν μέσω αποθέωσης, το τρίτο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη διαφαινόμενη νίκη της παλαιότερης εν ενεργεία ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας.

Μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν έδωσαν τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 3-0 υπέρ του Φοίνικα Καλλιθέας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό άλλαξε. Η ιδιαίτερα νεανική ομάδα του Ευστράτιου Σάββα, μην έχοντας και τίποτα άλλο να χάσει, κέρδισε τον χώρο του κέντρου, άρχισε τις επισκέψεις στα καρέ του Λουκά Κούτουλα και στο 50ό λεπτό της συνάντησης, έπειτα και από λάθος του Gelashvili, ο Καραχάλιος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και διαμόρφωσε το 1-3 για την ομάδα του.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, ο αγώνας άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα αμφίρροπος, καθώς και οι δύο ομάδες δημιούργησαν, αλλά έχασαν πολλές και καλές ευκαιρίες για επίτευξη και άλλων τερμάτων.

Στο 67ο λεπτό της συνάντησης, ο Ανδρεάκενας έχασε πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να πετύχει 4ο τέρμα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την αγαπημένη μας ομάδα, καθώς σε τετ α τετ που βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, έπιασε μεν δυνατό σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στο σώμα του αντιπάλου του.

Και έτσι, αφού δεν ήρθε το 4-1 για την Καλλιθεάτικη ομάδα, ήρθε το 2-3 για τους γηπεδούχους.

Στο 72ο λεπτό της συνάντησης, ο Sinomati βρέθηκε σε καλό σημείο και με δυνατό σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Λουκά Κούτουλα. Το τέρμα αυτό, πάντως, αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, καθώς υποστήριξαν ότι η μπάλα δεν μπήκε ποτέ στα δίχτυα, καθώς αυτή βρέθηκε πίσω από την εστία της ομάδος. Μάλιστα, προς στιγμήν, ο βοηθός διαιτητή που κάλυπτε τη συγκεκριμένη πλευρά, έδειξε αρχικά ότι η μπάλα είχε φύγει έξω. Έπειτα από συνεννόηση, όμως, με τον διαιτητή της συνάντησης, αλλά και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του μαινόμενου προπονητή – προέδρου των γηπεδούχων, ο διαιτητής έδειξε, τελικά, το σημείο της σέντρας, κατακυρώνοντας το γκολ.

Στα λεπτά που απέμεναν, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα, δείχνοντας ψυχραιμία, κατάφεραν να μην δώσουν άλλες ευκαιρίες στους αντιπάλους τους και στο τέλος να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό, που τους δίνει πλέον τη δυνατότητα να βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι με τον Θεμιστοκλή, ο οποίος έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων και δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Κεραμεικό.

Από την αγαπημένη μας ομάδα, κορυφαίος ήταν ο τριπλός σκόρερ Γιάννης Ανδρεάκενας, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Ντίνος Χριστοφοράκης και Βασίλης Μαρκατζίνος (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο 2ο κουράστηκε και αντικαταστάθηκε).

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το διαιτητικό τρίο των Ηλία Τζαβέλλα, Σωκράτη Ντέμσια και Ιωάννη Στρίκου, με τον διαιτητή να ελέγχεται, τόσο για τη φάση του 2ου τέρματος των γηπεδούχων, όσο και για την μη αποβολή του εισελθόντα χωρίς άδεια στον αγωνιστικό χώρο, προπονητή, επίσης των γηπεδούχων.

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Ευστράτιος Σάββας): Πηδούλας, Χρυσοκέρης (46’ Sulce), Δ. Σλεποκούροβ, Κοσμίδης, Χρυσοχοΐδης, Ζίκα, Τελάι, Καβαλιέρης (52’ Παπαϊωαννίδης), Καραχάλιος, Γιαννός (46’ Ζενέλι), Sinomati.

Στον πάγκο: Τσιρίκος, Κόλλιας, Τσακαλίδης, Τ. Σλεποκούροβ.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσαπανίδης (89’ Κότσιφας), Gelashvili, Χριστοφοράκης, Λουπίδης, Θωμαΐδης (86’ Ερζουμπουλίδης), Κώτσο, Μαρκατζίνος (82’ Πούλλας), Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο: Παπανικολάου, Kaso, Μαστρογιαννόπουλος, Μπαταλίδης.

** Την επόμενη αγωνιστική (8η), ο Φοίνικας Καλλιθέας θα φιλοξενήσει στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τον Αρίωνα.

  

  

  

 

  

  

 

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3 Reviewed by on . Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3 Διπλό με τριάρα!... ΚΑΙ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό πέτυχε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-3 Διπλό με τριάρα!... ΚΑΙ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΕΑΚΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό πέτυχε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής Rating: 0
scroll to top