Κυριακή , 28 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

Νοέμβριος 10, 2016 7:30 μμ A+ / A-

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»

 Εκτενές απόσπασμα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

ΧΘΕΣ προχωρήσαμε σε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την διεξαχθείσα, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016,  Ολομέλεια της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο της πόλης μας (Μαντζαγριωτάκη 76).

Σήμερα, δημοσιεύουμε εκτενές απόσπασμα από την άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως και Επικεφαλής της Παράταξης, Κας Βάσως Μαργαρίτη, για την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των αναγνωστών μας, η οποία έχει ως εξής:

«Συνάδελφοι – Συνεργάτες,

Φίλες και Φίλοι,

Είμαστε όλοι εδώ γιατί πιστεύουμε ότι η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη έχει μέλλον και πρέπει όχι μόνο να απαντήσει στις προκλήσεις του σήμερα, αλλά να σχεδιάσει και το αύριο.

Έχουν περάσει ήδη δύο (2) χρόνια από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου μας από μία Παράταξη που τελικά έχει αποτύχει να διαχειριστεί την καθημερινότητά μας.

Όλοι πια γνωρίζουμε αρκετά από τα γεγονότα που μεσολάβησαν και ενώ η Παράταξή μας πήγε στο Β΄  Γύρο,  τελικά χάσαμε τις εκλογές.

  • Δεν είμαστε όμως εδώ σήμερα για να μιλήσουμε για το παρελθόν και να καταλογίσουμε ευθύνες ή σε ομάδες ή σε πρόσωπα. Αυτές θα τις αποτυπώσει η τοπική  ιστορία.

Είμαστε σήμερα εδώ, για να μιλήσουμε για το Μέλλον και την προοπτική της Παράταξής μας, και να επιτύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και οργάνωσή της,  να σχεδιάσουμε με αισιοδοξία το Μέλλον,  που στόχο έχει να επανέλθουν οι προοδευτικές δυνάμεις στην Διοίκηση του Δήμου μας.

Είμαστε σήμερα εδώ, η Δημοτική Ομάδα,  οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου, οι άνθρωποι που στελέχωσαν το εκλογικό μας κέντρο, το περίπτερο , τις επιτροπές Νομικής και οικονομικής Στήριξης, καθώς και οι άνθρωποι των σημερινών επιτροπών της Παράταξης μας, η Επιτροπή πρώην αιρετών,  και συμμετεχόντων σε επιτροπές του Δήμου Καλλιθέας,  καθώς και η επιτροπή Πολιτικού Σχεδιασμού.

Είμαστε σήμερα εδώ, για να απαντήσουμε στα σύγχρονα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις δυσκολίες της καθημερινότητας και το αβέβαιο Μέλλον.

Είναι γνωστό σε όλους μας, ότι στην Διοίκηση του Δήμου μας, υπήρχε μια Μεγάλη Προοδευτική παράταξη, που επί 10ετίες, διοικούσε το Δήμο μας.   Οι ενωμένες και συνεργαζόμενες προοδευτικές δυνάμεις από το 1964, έφεραν την τότε Κεντροαριστερά στην Διοίκηση του Δήμου μας.     Η  Διοίκηση αυτή, εκφραζόταν άλλοτε από την συνεργασία της Κουμμουνιστικής Αριστεράς με την Σοσιαλδημοκρατία  και άλλοτε από την συνεργασία της Σοσιολδημοκρατίας   με την Αριστερά και δυνάμεις του Κέντρου.

Η Παράταξή μας πήγε στην Μάχη των Εκλογών, μέσα σε 2,5 μήνες, σε μια Ρευστή Πολιτικά Εποχή, και καταφέραμε σαν παράταξη να έρθουμε  δεύτερη.

Η  Παράταξή μας, προσπάθησε και προεκλογικά αλλά και κατά την διάρκεια των δύο (2) χρόνων που πέρασαν,  να παντρέψει το παλιό με το νέο,  γιατί πιστεύουμε σε αυτό !!! 

Η Πόλη μας είναι μια Πόλη  που κατοικείται, από εσωτερικούς μετανάστες, ποντίους  δύο περιόδων  και οικονομικούς μετανάστες σήμερα.

Μια Πόλη με διαρρηγμένο κοινωνικό ιστό.

Μια πόλη που εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει και μπορούμε μέσα από κοινωνικές δομές και θεσμούς, να ξαναγίνει η Καλλιθέα που γνωρίσαμε, μια ενιαία κοινωνία με κοινά οράματα και επιδιώξεις, μια Πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο.

Φίλοι μου,

Όπως ανέφερα και πριν, η Οικονομική κρίση είναι πρωτίστως κρίση Αρχών και Αξιών.  Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να συμβάλει  στην αλλαγή πορείας της Ελληνικής Κοινωνίας.     Η Ανάπτυξη της χώρας μας ή θα περάσει μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση   ή    θα καθυστερήσει πολύ ακόμα.  Εμείς πιστεύουμε  στον διάλογο στην Αξία της συμμετοχής και της ουσιαστικής διαβούλευσης.

Η Νέα Διοίκηση του Δήμου μας, έχει ήδη 26 μήνες ζωής, έχει πολλά νέα και άπειρα στελέχη, όχι μόνο Διοικητικά αλλά και ηλικιακά.    Το Νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας είναι  ένα υποβαθμισμένο μουγκό Δ. Σ., το χειρότερο όλων των εποχών.

Εμείς όπως  είχαμε δηλώσει, στηρίζουμε κάθε θετική προσπάθεια της Διοίκησης προς όφελος της Πόλης και των συμπολιτών μας, αλλά συγχρόνως ελέγχουμε και έχουμε καταγγείλει μέχρι σήμερα αδυναμίες, ολιγωρίες αλλά και παραλήψεις της Διοίκησης.

  • Καταγγείλαμε και εμποδίσαμε την προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου μας, να επιβάλλει σε αθλητικά σωματεία της Πόλης μας, χρηματικό αντίτιμο για την χρήση Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων.
  • Καταγγείλαμε την ανικανότητα και αδιαφορία της Διοίκησης στη συλλογή απορριμμάτων και τα εγκαταλελειμμένα σκουπίδια, (μπάζα και κλαδιά για ημέρες), στα διάφορα σημεία της Πόλης μας, ακόμη και μπροστά σε χώρους που απειλούν την υγεία των παιδιών μας όπως σε παιδικούς σταθμούς και Σχολεία π.χ. 13ο Δημοτικό Σχολείο.
  • Έχουμε δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψουμε η καθαριότητα της Πόλης μας να περάσει σε χέρια ιδιωτών, όπως μέχρι σήμερα με την πολιτική της εγκατάλειψης στοχεύει ο Δήμαρχος,
  • Καταγγείλαμε και ελέγξαμε την έλλειψη τροφίμων στους Παιδικούς Σταθμούς, λόγω χρεών στους προμηθευτές.
  • Καταγγείλαμε την καθυστέρηση διαγωνισμών, με αποτέλεσμα τις απευθείας αναθέσεις. Καταγγείλαμε και καταψηφίσαμε όλες τις απευθείας αναθέσεις.
  • Καταγγείλαμε τις προσλήψεις ημετέρων (Νεκροταφείο – Αυτοκινητάκι).
  • Καταγγείλαμε και αποχωρήσαμε από το Δ. Σ., για την απαράδεκτη θέση της Διοίκησης του Δήμου μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου μας, με αφορμή το Πανό που τοποθετήθηκε για την εορτή μνήμης του Πολυτεχνείου και παρά τις διαβεβαιώσεις, δεν έχει ακόμη αποσυρθεί.
  • Καταγγείλαμε και ελέγξαμε το απαράδεχτο και με καθυστέρηση μετά τις εορτές (ΠΑΣΧΑ και ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΑ), μοίρασμα τροφίμων (σε κοινή θέα όλων)  στις ευπαθείς ομάδες, στο πρώην οικόπεδο του ΙΚΑ.
  • Καταγγείλαμε την επιλεκτική ανάθεση σε φιλικά προσκείμενους προμηθευτές που τους είχε χρησιμοποιήσει για τον προεκλογικό του αγώνα, να τους αναθέσει προμήθειες των τυπογραφικών,  πανό,  μπαλόνια  κ.λ.π. με πάνω από 150.000 ευρω ετησίως.
  • Καταγγείλαμε την παραχώρηση χωρίς αντίτιμο σε κερδοσκοπικούς φορείς της Παραλίας, κάνοντας οι φορείς αυτοί μεγάλες εισπράξεις.
  • Ζητάμε Διαύγεια και Αξιοκρατία στην ενίσχυση και επιχορήγηση των διαφόρων Συλλόγων και Σωματείων.
  • Ζητήσαμε και ζητάμε Δημόσια διαβούλευση για τις επιχορηγήσεις των Σωματείων και των Συλλόγων, γιατί πιστεύουμε ότι τα χρήματα του Καλλιθεάτικου λαού και εν γένει η υλική στήριξη του Δήμου προς τους Συλλόγους και τα Σωματεία της Πόλης μας, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ – ΕΘΝΙΚΟΤΟΠΙΚΑ – ΑΘΛΗΤΙΚΑ,  πρέπει να μην αποτελούν αντικείμενο συναλλαγής με σκοπιμότητες και να σταματήσουν να είναι προϊόν εκβιασμού και ψηφοθηρίας.

Ο Δήμος Καλλιθέας σε αυτή τη δύσκολη εποχή αναμφισβήτητά βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση λόγω της μακρόχρονης και συνετής διαχείρισης που του επιτρέπει να προγραμματίζει και να υλοποίει σχέδια για το μέλλον.

ΤΟΥ  ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΣΤΟ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟ  ΧΩΡΙΣ  ΧΡΕΗ.

Σήμερα τα οικονομικά του είναι αμφίβολα.

Η  Τελευταία αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, μας κάνει να ανησυχούμε ιδιαιτέρως για τον τρόπο διαχείρισης των Οικονομικών του Δήμο μας.

  • Καταγγείλαμε την ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ του 2016 και ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ από το Δημοτικό Συμβούλιο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις (έξι) 6  και πλέον φορές αλλαγής του εισηγητικού και των Κωδικών του Προϋπολογισμού  και την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του μη εγκεκριμένου από την Περιφέρεια.
  • Διαπιστώσαμε και καταγγείλαμε πρόσφατα στο Δημοτικό Συμβούλιο, την απόκρυψη πλεονάσματος του 2014, στα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας, και τις αλχημείες στους κωδικούς αυτών, για να μην προχωρήσει σε μείωση Τελών.  ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ μείωση ΤΕΛΩΝ για το 2017,  ενώ έχουν μειωθεί  με νόμο της Κυβέρνησης.Μέχρι αυτή τη στιγμή, η Διοίκηση του Δήμου δεν έχει κάνει γνωστό ποιοι είναι οι στόχοι  και οι προθέσεις της, ποιος είναι ο σχεδιασμός της, ποιο είναι το όραμά  της για την Πόλη μας.
  • Εγκαινιάζει όλα τα έργα της προηγούμενης Διοίκησης, (ΠΕΑΝ- Παιδικός Σταθμός Μενελάου).
  • Ξαναεγκαινιάζει τις παιδικές χαρές και τα Ιατρεία του Δήμου, συνεχίζει τα έργα και τα παραδίδει όπως Γήπεδο Καλλιθέας και Κόκκινο Σχολείο.
  • Συνεχίζει όλους τους θεσμούς που βρήκε, Κοινωνικά Παντοπωλεία,  Φαρμακεία,  Αθλητικούς – Πολιτιστικούς  και  Πρόνοια, προσφέροντας όμως υποβαθμισμένες υπηρεσίες και ανησυχούμε ιδιαιτέρως για την μορφή και την εξέλιξη της Πόλης,  Καθαριότητά – Πράσινο – Πεζοδρόμια   και  Πεζοδρόμους.
  • Έχουμε καταγγείλει τις ανεξέλεγκτες καταλήψεις πεζοδρομίων και την μη επιβολή προστίμων.

Εμείς πιστεύουμε ότι η Πόλη μας πρέπει να είναι μια Πόλη  σύγχρονη, Ευρωπαϊκή με ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και όχι παρωχημένες  όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Θέλουμε μια Πόλη Σύγχρονη – Ανθρώπινη – Λειτουργική,  μια Πόλη αισθητικά αναβαθμισμένη.

Αυτή την Πόλη θέλουμε.

Για αυτή την Πόλη θα παλέψουμε και αυτή την Πόλη διεκδικούμε!!!

Δεν θα επιτρέψουμε και θα αγωνιστούμε για να μην γίνει η Πόλη μας μια Ασιατική Πόλη, ένα απέραντο παζάρι ή μια τριτοκοσμική Πόλη, χωρίς πεζοδρόμια – πεζοδρόμους με εμπορεύματα και καταλήψεις  παντού, ακόμη και στους Κεντρικούς Δρόμους που χαρακτηρίζουν  την φυσιογνωμία της Πόλης.

Μια Πόλη χωρίς σεβασμό στους Αναπήρους, τους Ηλικιωμένους, τις Μανάδες τα παιδιά τους, που με δυσκολία θα ζουν και θα κινούνται στη Πόλη (προσβασιμότητα).

Η  Διοίκηση του Δήμου δεν μας έχει ακόμη κάνει γνωστά τα σχέδια της για την διεκδίκηση και την αξιοποίηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην Παραλία των Τζιτζιφιών.

Όλο το παραλιακό μέτωπο πέρασε στα χέρια της Περιφέρειας Αττικής για 30  (τριάντα) χρόνια.   

Τα έργα θα προχωρήσουν με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Θα πρέπει λοιπόν, να επαναπροσδιορίσουμε τα σχέδια και τις διεκδικήσεις μας στο Παραλιακό Μέτωπο.

1).  Αντιπλημμυρικά

2). Τρόπος για την προσβασιμότητα (λόφος)

3). Συντήρηση Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων

4).  Ποιος θα είναι ο Φορέας Διαχείρισης

Το Beach Volley που ρημάζει, είναι μερικά από τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και χρειάζεται κατάλληλος σχεδιασμός.

Όλο  αυτό το διάστημα έχουμε ακούσει, διαβάσει για την « Οικονομική τρύπα 1.500.000 ευρω» , όπως του αρέσει να την ονομάζει ο κος Δήμαρχος.   Αυτό το ποσό αφορά κατανάλωση ρεύματος και νερού στην Παραλία.   Έχουν περάσει δύο χρόνια.    Έχουν γίνει πολλά Δημοτικά Συμβούλια με αυτό το Θέμα και ακόμη δεν έχει γίνει ο Επιμερισμός.

Ποιος καταναλώνει τι ???

Έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια και δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρω από τα ανταποδοτικά στην Παραλία, ενώ οι όμιλοι δεν αρνούνται να πληρώνουν τα ανταποδοτικά Τέλη.

Σήμερα έχουμε μια Εισαγγελική έρευνα σε εξέλιξη.

Ο Δήμος έχει εισπράξει μόνο 30.000 ευρω από τέλη ελλιμενισμού.

Το ποιος καταναλώνει ρεύμα και νερό,  είναι ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ.

Το ποιος θα πληρώσει και αυτό ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ.

Τα πόσα χρήματα και που πλήρωσαν οι Σκαφούχοι,  είναι θέματα που θα απαντήσει η Έρευνα.

Εμείς κάνοντας υπεύθυνη Αντιπολίτευση, σας βεβαιώνω πως θα προσπαθήσουμε να χυθεί άπλετο φως στην Υπόθεση.   Θα δώσουμε   την μάχη της Αλήθειας μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Φίλοι μου,

Δεν θα επιτρέψουμε η Παραλία των Τζιτζιφιών και ο χώρος του κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος, να μετονομασθεί σε κέντρο πολιτισμού Π. Φαλήρου, όπως και γενικά η παραλία μας. 

Η Παραλία και ο Ιππόδρομος  Άνηκε  και Ανήκει στις Τζιτζιφιές.

Συνάδελφοι φίλοι και συνεργάτες,

Η επικείμενη αλλαγή του εκλογικού νόμου θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, νέα δεδομένα στις συνεργασίες,   είμαστε υπέρ της απλής αναλογικής.

  • Θα ήθελα να απευθυνθώ στους άλλους συναδέλφους από τις άλλες Παρατάξεις. Σε αυτούς που θεωρούν ότι ανήκουν στο προοδευτικό χώρο και να τους καλέσω σε ένα διάλογο που θα οδηγήσει στην ενότητα των δυνάμεων του  λεγόμενου  Δημοκρατικού τόξου.

Να τοποθετηθούν, να εκφράσουν τις απόψεις τους για ότι πρέπει να αλλάξει, να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις για τα ζητήματα της αναπτυξιακής πορείας της Πόλης μας,  να τοποθετηθούν και να αναπτύξουν την Θέση τους στο θέμα των στερεών αποβλήτων.

Φίλοι και Φίλες,

Τελειώνοντας, θέλω να επισημάνω ότι η Καλλιθέα, χρειάζεται μια νέα ευρεία και ισχυρή κοινωνική συμμαχία, (ανθρώπων), με κοινούς στόχους και συλλογική αγωνία, για να βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής , με συλλογική προσπάθεια, στην Πόλη που ζουν. 

Μια συμμαχία με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που θα σφυρηλατήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ Δήμου και Δημοτών, που θα γεννά Ελπίδα για την Πόλη μας, η οποία θα αφήνει πίσω της το χθες, θα προσδοκά το αύριο, θα υπερασπίζεται το συλλογικό συμφέρον της Κοινωνίας μας, και θα προωθεί την Τοπική Δημοκρατία.

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση σας σε αυτό το κάλεσμα, και να σας ζητήσω να δραστηριοποιηθείτε, να συμμετέχετε στα δρώμενα της Πόλης, ούτως ώστε η φωνή της Παράταξης μας να ακούγεται βροντερά σε όλη την Πόλη !!!

Και στον χρόνο που απομένει η Παράταξή μας οφείλει να ανάπτυξη μια νέα οργανωτική δομή, που θα μας επιτρέψει να επανέλθουν οι προοδευτικές δυνάμεις  στην Διοίκηση του Δήμου.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΡΩΗΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

1).  ΒΑΣΩ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

2).  ΝΑΤΑΣΣΑ  ΑΔΑΜΑΠΟΥΛΟΥ

3).  ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

4).  ΑΝΕΣΤΗΣ  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

5).  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

6).  ΝΙΚΟΣ  ΜΑΡΩΣΗΣ

7).  ΕΙΡΗΝΗ  ΜΟΥΣΤΑΚΗ

8).  ΒΑΣΙΛΗΣ  ΗΛΙΑΚΗΣ

9).  ΖΗΣΙΜΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

10). ΓΙΑΝΝΗΣ  ΗΛΙΑΔΗΣ

11). ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΧΑΡΙΑΔΗΣ

12).  ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΑΛΕΥΡΑΣ

13).  ΓΙΩΡΓΟΣ  ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ

14).  ΒΑΣΙΛΗΣ  ΚΑΒΒΑΔΑΣ

15).  ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ΝΕΧΑΛΙΩΤΟΥ

16).  ΝΙΚΟΣ  ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

17).  ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ  ΒΕΚΡΗΣ

18).  ΣΠΥΡΟΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

1). ΒΑΣΩ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

2).   ΚΩΣΤΑΣ  ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

3).  ΝΑΤΑΣΑ  ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

4).  ΑΝΕΣΤΗΣ  ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

5).  ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΧΑΡΙΑΔΗΣ

6).  ΝΙΚΟΣ  ΜΑΡΩΣΗΣ

7).  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  ΔΑΝΕΖΗ

8).  ΖΗΣΙΜΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

9).  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

10).  ΒΑΣΙΛΗΣ  ΗΛΙΑΚΗΣ

11).  ΖΗΣΙΜΟΣ  ΜΕΛΙΔΩΝΗΣ

12).  ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

13).  ΚΩΣΤΑΣ  ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

14).  ΜΑΚΗΣ  ΜΑΝΤΑΝΩΝΑΚΗΣ

15).  ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ

16).  ΑΝΤΩΝΙΑ  ΣΑΡΑΜΕΤΙΔΗ

17).  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΑΛΤΟΥΤ

18).  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ».

 

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» Reviewed by on . «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»  Εκτενές απόσπασμα ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΧΘΕΣ προχωρήσαμε σε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την διεξαχθείσα «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ»  Εκτενές απόσπασμα ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΧΘΕΣ προχωρήσαμε σε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την διεξαχθείσα Rating: 0
scroll to top