Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 3-7

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 3-7

Νοέμβριος 10, 2016 6:23 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 3-7

Αναμενόμενη η Ήττα!…

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΝ… ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήττα υπέστη, χθες το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2016, ο αγαπημένος Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Π.Ε.Π.Σ. Σάλας 2016 – 2017, οι «κόκκινοι» της πόλης μας, υποδέχθηκαν στο ένα από τα δύο ανοιχτά γηπεδάκια 5Χ5 στον Ηλεκτρικό Σταθμό Ταύρου/«Ελευθέριος Βενιζέλος» την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, από την οποία ηττήθηκαν με 7-3.

Το «παρών» στον συγκεκριμένο αγώνα, έδωσαν μόνο πέντε (5) ποδοσφαιριστές, όπου ένας εξ’ αυτών ήταν ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσίπρας που αγωνίστηκε ως επιθετικός και ένας ακόμη, ο Παντελής Αμερικάνος, ήταν ανέτοιμος, καθώς δεν έχει αναρρώσει πλήρως από παλαιότερο τραυματισμό.

Παρά το αριθμητικό, όμως, μειονέκτημα, όπου η αντίπαλη ομάδα «κατέβηκε» με δεκαπέντε (15) συνολικά ποδοσφαιριστές και είχε την άνεση των πολλών αλλαγών, οι παίκτες του Vladan Zivkovic (ο οποίος παρέμεινε στον πάγκο όντας και ο ίδιος τραυματίας), κατέθεσαν ψυχή, έπαιξαν ωραία μπάλα και παρότι μόλις στο 4ο λεπτό της συνάντησης βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Μ. Αυλήτης, κατάφεραν μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά, όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με δύο τέρματα που σημείωσε, ο καταπληκτικός χθες Παναγιώτης Τσίπρας, στο 6ο και στο 9ο λεπτό.

Μάλιστα, στο 13ο λεπτό, οι «κόκκινοι» της πόλης μας πέτυχαν και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Παντελή Αμερικάνο.

Από το σημείο, εκείνο, όμως και έπειτα, η κούραση άρχισε να γίνεται εμφανέστατη για τους παίκτες της αγαπημένης μας ομάδας Σάλας, καθώς δεν υπήρχε η πολυτέλεια έστω και μίας αλλαγής.

Έτσι, οι ξεκούραστοι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές του Δ. Μπαρδή, άρχισαν, σιγά – σιγά, όχι μόνο να «ροκανίζουν» τη διαφορά, αλλά στο τέλος να πετύχουν μια εύκολη νίκη.

Στο 14ο και στο 18ο λεπτό, με δύο τέρματα που σημείωσε ο Μ. Μαρτάκος, το 3-1 υπέρ των γηπεδούχων έγινε 3-3 και στο αμέσως επόμενο λεπτό (19ο), ο Κ. Σταυρόπουλος έδωσε, οριστικά, το προβάδισμα στην ομάδα του, σκορ (3-4), με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας, στην ουσία, ήταν διαδικαστικός, καθώς οι γηπεδούχοι απλά είχαν «σκάσει» από το συνεχές τρέξιμο και παρότι έχασαν πέναλτι με τον Τσίπρα, είδαν τη διαφορά να μεγαλώνει στο τελικό 3-7, με τρία τέρματα που σημείωσαν οι Κ. Σταυρόπουλος (26’), Γ. Αγγελάκης (27’) και Α. Ροζός (29’).

Μελανό σημείο υπήρξε, δυστυχώς, ο τραυματισμός του Φ. Αυλήτη στο 39ο λεπτό της συνάντησης, έπειτα από σύγκρουσή του με τον Παντελή Αμερικάνο  σε προσπάθεια του τελευταίου για σουτ, γεγονός που παραλίγο να «τινάξει στον αέρα» τον έως τότε ήρεμο αγώνα. Ευτυχώς, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε άμεσα και οι δύο ομάδες συνέχισαν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα ήρεμα.

Πολύ καλό το διαιτητικό δίδυμο των Γ. Σύρρου και Γ. Πάντου, με τους δύο διαιτητές, όμως, να ελέγχονται για μη καταλογισμό ενός πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, όταν σε προσπάθεια παίκτη του Ολυμπιακού, η μπάλα χτύπησε εμφανέστατα στο χέρι αντίπαλου, μέσα στην περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας.

Από τον αγαπημένο μας Ολυμπιακό Καλλιθέας, και οι πέντε που αγωνίστηκαν, έδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους, αλλά κορυφαίος μπορούμε να πούμε με ευκολία, ότι αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τσίπρας, όχι μόνο για τα 2 τέρματα που πέτυχε, αλλά και την εν γένει φιλότιμη παρουσία του.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (V. Zivkovic): Τσιβιλής, Αμερικάνος, Τσιάμαλος, Τσίπρας, Καζιάνης.

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (Δ. Μπαρδής): Χ. Σουλιώτης, Μ. Μαρτάκος, Α. Ροζός, Κ. Σταυρόπουλος, Γ. Κάνηρος, Γ. Τζιουβελής, Η. Αυλήτης, Φ. Αυλήτης (του ευχόμαστε ολόψυχα να μην έχει χτυπήσει σοβαρά), Π. Τραχαλάκης, Α. Σεκερτζής, Γ. Αγγελάκης, T. Papajani, Θ. Ανδριανός, Σ. Αγιάκλογλου.

  

  

  

  

  

  

  

  

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 3-7 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 3-7 Αναμενόμενη η Ήττα!... ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΝ… ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήττα υπέστη, Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ: 3-7 Αναμενόμενη η Ήττα!... ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΝ… ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ήττα υπέστη, Rating: 0
scroll to top