Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 21, 2016 3:14 μμ A+ / A-

ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Συνάντηση μελών και φίλων

ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ CAFÉ ROLEX

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού μελών και φίλων, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2016, στο Café Rolex (πρώην Κλασσικόν του πολύ καλού φίλου και επιχειρηματία κ. Σπύρου Γκώνη), στην πλατεία Κύπρου, συνάντηση – εκδήλωση της Ένωσης Ελληνίδων για την Οικογένεια και τη Νεότητα Καλλιθέας.

Τους πολυπληθείς φίλους και μέλη της Ενώσεως, καλωσόρισε η επί σειρά ετών Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Καλλιθέας και Δημοτική Σύμβουλος, Κα Βάσω Μαργαρίτη, η οποία αφού πρώτα ευχαρίστησε θερμά όλους τους παριστάμενους για την ανταπόκρισή τους στη συνάντηση – κάλεσμα, αναφέρθηκε, εν συντομία, πρώτα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ακολούθως στους σκοπούς ύπαρξης της Ένωσης, η οποία φέτος συμπληρώνει δεκατρία (13) συναπτά έτη προσφοράς προς τους συνδημότες μας.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν, είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν, να θυμηθούν παλιές ιστορίες και γεγονότα και να περάσουν μερικές ώρες ξεγνοιασιάς, σε ένα κλίμα κάτι παραπάνω από φιλικό.

Στην εκδήλωση – συνάντηση, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας», κ. Ευάγγελος Παπαδάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρος Λασκαρίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νατάσα Αδαμοπούλου και Ανέστης Φωτόπουλος, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Καλλιθέας, κ.κ. Αθηνά Σαραντάκη, Μηνάς Παπαδόπουλος και Φώτης Πεχλιβανίδης, η Πρόεδρος της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Κα Λίτσα Ζούπα, καθώς και μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.Ε.Ο.Ν. Παλαιού Φαλήρου.

  

  

  

  

  

  

  

  

ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συνάντηση μελών και φίλων ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ CAFÉ ROLEX ΠΑΡΟΥΣΙΑ ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού μελών και φίλων, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ΕΝ.Ε.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Συνάντηση μελών και φίλων ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ CAFÉ ROLEX ΠΑΡΟΥΣΙΑ ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού μελών και φίλων, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία Rating: 0
scroll to top