Κυριακή , 5 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: 8-6

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: 8-6

Νοέμβριος 21, 2016 4:26 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: 8-6

Σπουδαία Νίκη!…

ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη σημείωσε χθες το βράδυ της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2016, η αγαπημένη μας ομάδα Σάλας, Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Οι «κόκκινοι» του Zladan Zivkovic, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, φιλοξένησαν, στο κλειστό του Εσπέρου, την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου, την οποία νίκησαν με 8-6.

Παρότι οι γηπεδούχοι, για έναν ακόμη αγώνα, παρουσιάστηκαν με μόλις έξι (6) παίκτες, οι τέσσερις εκ των οποίων είναι ή προέρχονται από τραυματισμούς, έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας και πέτυχαν οκτώ (8) τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο.

Στο 4ο μόλις λεπτό της συνάντησης, οι Καλλιθεάτες πήραν κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο αρχηγός της ομάδας, Παντελής Αμερικάνος, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Ανουσάκης των φιλοξενούμενων, έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 11ο λεπτό, ο Πανταλέων χρίσθηκε σκόρερ, δίνοντας εκ νέου την πρωτοπορία στο σκορ για την αγαπημένη μας «κόκκινη» ομάδα.

Στο 13ο λεπτό, ο Αμερικάνος σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα και έδωσε αέρα δύο τερμάτων για τον Ολυμπιακό, ενώ στο 15ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-2, με τέρμα που σημείωσε ο Κουσκούκης.

Παρά τη μείωση του σκορ, όμως, στο 16ο λεπτό οι «κόκκινοι» έκαναν δύο τα τέρματα διαφοράς από τον αντίπαλό τους, καθώς ήταν η σειρά του Δερτιλή να χρισθεί σκόρερ.

Με αυτό το σκορ (4-2), πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του αγώνα (21’), ο Λαμπρόπουλος των φιλοξενουμένων, πέτυχε τέρμα, μειώνοντας σε 4-3, ενώ μέσα στο επόμενο λεπτό (22’), σημείωσαν τέρματα, πρώτα ο Παντελής Αμερικάνος για λογαριασμό του Ολυμπιακού και έπειτα ο Λαμπρόπουλος των φιλοξενουμένων, διαμορφώνοντας έτσι το σκορ σε 5-4.

Οι παίκτες, όμως, του Zladan Zivkovic ήταν αποφασισμένοι να κερδίσουν τον αγώνα και παίζοντας ένα καταπληκτικό passing game, μέσα στο ίδιο λεπτό (27’) πέτυχαν δύο τέρματα, πρώτα με τον Αμερικάνο και έπειτα με τον Δερτιλή και έφτασαν τη διαφορά στα τρία τέρματα (7-4).

Στο 29ο λεπτό της συνάντησης, ο Ιατρόπουλος των φιλοξενουμένων έκανε το 7-5, ενώ στο 40ό, ο Συρίγος, μείωσε σε 7-6.

Την τελευταία… λέξη, όμως, την είπαν οι γηπεδούχοι, με τον κορυφαίο του αγώνα, Παντελή Αμερικάνο, λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, να «αδειάζει» με προσποίηση τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να πετυχαίνει το τελικό 8-6.

Χωρίς λάθη το διαιτητικό δίδυμο των Κ. Κουτσόγιαννου και Γ. Πάντου, με τον Γ. Ντιμπένκο να εκτελεί χρέη Γραμματείας και τον κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, χρέη Ιατρού Αγώνα.

Από τον αγαπημένο μας Ολυμπιακό Καλλιθέας και οι έξι συνολικά παίκτες που συμμετείχαν, έπαιξαν καταπληκτικά. Βάζοντας στην άκρη τα μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε κάθε αγώνα, καθώς  όχι μόνο αγωνίζονται πολύ λίγοι έναντι πληρέστερων σε παίκτες ομάδων, αλλά σχεδόν όλοι υποφέρουν από τραυματισμούς και σφίγγουν τα δόντια για να συμμετάσχουν.

Εμείς, να αποδώσουμε τα εύσημά μας προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, όχι μόνο για το καταπληκτικό θέαμα που προσέφεραν, όχι μόνο για τα εντυπωσιακά τέρματα που πέτυχαν, που ήταν όλα προϊόν συνεργασίας, αλλά και για τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Αμερικάνος, Δερτιλής, Τσιάμαλος, Μπακάλης, Πανταλέων.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: Αργυρός, Βασιλείου, Μουτσόπουλος, Κάπης, Λαμπρόπουλος, Κουσκούκης, Πανόπουλος, Ιατρόπουλος, Ανουσάκης, Συρίγος, Βεργής, Κοριλλής, Κρητικός.

  

  

  

  

 

  

  

  

  

  

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: 8-6 Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: 8-6 Σπουδαία Νίκη!... ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη σημείωσε χθες το βράδυ τη Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: 8-6 Σπουδαία Νίκη!... ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ νίκη σημείωσε χθες το βράδυ τη Rating: 0
scroll to top