Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 7, 2016 4:13 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Κατάθεση ψυχής!..

ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ELITE ATHENS CLUB

 ΜΕΓΑΛΗ νίκη, τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και ψυχολογικής, σημείωσε, χθες το βράδυ της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2016, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας 2016 – 2017, οι «κόκκινοι» της πόλης μας φιλοξένησαν στο κλειστό του Εσπέρου την ομάδα Elite Athens Club, την οποία κέρδισαν με 7-5.

Ενώ το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την αγαπημένη μας ομάδα Σάλας, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης πήρε κεφάλι στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο παίκτης – προπονητής Vladan Zivkovic, μέσα στα επόμενα δέκα (10) λεπτά, όλα ανατράπηκαν.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (4ο), ο Βέρσνιακ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ με ένα τέρμα (στο 6) του Ζούγρα και δύο ακόμη του Βέρσνιακ (στο 7’ και στο 13’), οι φιλοξενούμενοι πήραν γρήγορα διαφορά τριών τερμάτων.

Το… ξάφνιασμα των παικτών του Zivkovic, ευτυχώς γρήγορα διαδέχθηκε η αναθάρρηση, καθώς οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν περισσότερο τους αντιπάλους και πρώτα στο 18ο λεπτό και έπειτα στο 19ο λεπτό, με δύο τέρματα που σημείωσε ο πολύπειρος παίκτης – ποδοσφαιριστής των «κόκκινων», έφτασαν τη διαφορά στο 1 τέρμα, με το σκορ αυτό (3-4) να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Καλλιθεάτες ήταν πιο συγκροτημένοι ως ομάδα και στο μόλις στο 1ο λεπτό της επανάληψης, έφεραν το ματς στα ίσα (4-4) με τέρμα που σημείωσε, ποιος άλλος; Ο Vladan Zivkovic.

Οι «κόκκινοι» της πόλης μας, από εκείνο το σημείο και έπειτα ήταν ξεκάθαρο ότι όχι μόνο θα «γύριζαν» το εις βάρος τους 1-4, αλλά και ότι θα έφταναν σε μία περιφανή νίκη, όπως και πραγματικά συνέβη.

Παίζοντας, όλη η ομάδα, καταπληκτικό ποδόσφαιρο, κατάφεραν στο τελευταίο δεκάλεπτο της συνάντησης να πετύχουν τρία ακόμη τέρματα, πρώτα με τον Μπακάλη στο 31’, έπειτα με τον Αμερικάνο στο 35’ και ακολούθως με τον Γκούζια στο 38ο λεπτό και να αποκτήσουν «αέρα» τριών τερμάτων.

Οι φιλοξενούμενοι, που στο δεύτερο ημίχρονο ξεπέρασαν το όριο των φάουλ και έτσι δόθηκαν 2 πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να μειώσουν στο σκορ, με τέρμα που σημείωσε ο Κουνταρδάς, τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

Όλοι οι Καλλιθεάτες απέδωσαν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Ο Τσιβιλής, παρά τα 4 τέρματα που δέχθηκε πολύ γρήγορα, πολύ γρήγορα βρήκε τα «πατήματά» του και με ορισμένες εντυπωσιακές και δύσκολες επεμβάσεις, δεν έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ξεφύγουν περισσότερο στο σκορ.

Ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, ο Παντελής Αμερικάνος, εκτός από το 1 τέρμα που σημείωσε, μάρκαρε ασταμάτητα τους αντιπάλους του, ο Zivkovic, ήταν απλά απολαυστικός, ο Τσιάμαλος, πραγματικός «βράχος», ο Καζιάνης υπερπολύτιμη αλλαγή, ο Μπακάλης ήταν ο ρυθμιστής της άμυνας, με ένα τέρμα στο ενεργητικό του, ενώ ο Γκούζιας, στον τελευταίο του αγώνα ως πολίτης, καθώς σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση, έχοντας στο ενεργητικό του, όχι μόνο την επέλαση προς την αντίπαλη εστία και την τροφοδότηση, την κατάλληλη στιγμή, της μπάλας στον αμαρκάριστο Vladan, αλλά πέτυχε και το τελευταίο τέρμα, με δυνατό πέναλτι, τέρμα με το οποίο οι «κόκκινοι» της πόλης μας «καθάρισαν» τον αγώνα και κατέκτησαν, πανάξια, το τρίποντο της νίκης.

Τέλος, ο 2ος τερματοφύλακας της ομάδας Τσίπρας, παρότι δεν αγωνίστηκε, δεν σταμάτησε λεπτό να εμψυχώνει συνεχώς τους συμπαίκτες του.

Το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητικό δίδυμο των Β. Ψαλλίδα και Γ. Ρουσσάκη, βρήκε τους παίκτες της αγαπημένης μας «κόκκινης» ομάδας, να πανηγυρίζουν, μαζί με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, τη δεύτερη νίκη τους στο Πρωτάθλημα, νίκη που συνοδεύθηκε από κατάθεση ψυχής…

Από την φιλοξενούμενη Elite, το «α» και το «ω» της ομάδας, ήταν ο Βέρσνιακ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσιβιλής, Αμερικάνος, Zivkovic, Τσιάμαλος, Γκούζιας, Τσίπρας, Καζιάνης, Μπακάλης.

ELITE ATHENS CLUB (Γιώργος Νόνας): Κούσης, Αλεξανδρόπουλος, Ζούγρας, Βέρσνιακ, Τζανί, Μενουδάκος, Φωτιάδης, Κουνταρδάς, Κερέτσης.

Μεθαύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και στο πλαίσιο της 1ης προκριματικής φάσης του Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός Καλλιθέας θα φιλοξενήσει στο ένα από τα δύο ανοιχτά γηπεδάκια του Σταθμού Ταύρος/«Ελευθέριος Βενιζέλος», στις 21:15, καιρού επιτρέποντος, την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, ενώ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, θα φιλοξενηθεί από τον Ηνίοχο.

  

 

 

  

  

  

  

  

  

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατάθεση ψυχής!.. ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ELITE ATHENS CLUB ΜΕΓΑΛΗ νίκη, τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και ψυχολογικής, σημείωσ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Κατάθεση ψυχής!.. ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ELITE ATHENS CLUB ΜΕΓΑΛΗ νίκη, τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και ψυχολογικής, σημείωσ Rating: 0
scroll to top