Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Νοέμβριος 7, 2016 3:56 μμ A+ / A-

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Άτυ«χ»ος στο τέλος

ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

 ΑΤΥΧΟΣ στάθηκε ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2016.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο Καλαμακίου από τη Νέα Σμύρνη, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Οι Καλλιθεάτες, σε έναν «σκληρό» αγωνιστικό χώρο, μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι, κυριάρχησαν στον χώρο του κέντρου και από το πρώτο λεπτό της συνάντησης, επέβαλλαν τον ρυθμό τους δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως ευστοχία στην τελική προσπάθεια.

Έτσι «κύλησε» όλο το πρώτο ημίχρονο, όπου οι μεν φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και τις πολλές επισκέψεις προς την εστία των αντιπάλων τους και οι δε γηπεδούχοι είχαν την ουσιαστικότερη ευκαιρία, όταν σε σουτ παίκτη τους, από τα δεξιά όπως επιτίθονταν η ομάδα, ο τερματοφύλακας των «πράσινων», Λουκάς Κούτουλας, πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, οι Καλλιθεάτες ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας, τουλάχιστον έως το 75ο λεπτό της συνάντησης, όταν στο χρονικό εκείνο σημείο η κόπωση άρχισε να γίνεται εμφανής στους παίκτες του Δημήτρη Τσικριτέα.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν την κόπωση των παικτών του Φοίνικα και για το επόμενο δεκάλεπτο του αγώνα, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν δύο πολύ σπουδαία τετ α τετ ώστε να προηγηθούν στο σκορ. Ευτυχώς για την αγαπημένη μας ομάδα, ο τερματοφύλακας Λουκάς Κούτουλας αποδείχθηκε «κέρβερος» στην εστία του και με δύο εντυπωσιακότατες επεμβάσεις, κράτησε το «μηδέν» στην εστία του.

Κόντρα στην υπεροχή των γηπεδούχων και σε αντεπίθεση στο 84ο λεπτό της συνάντησης, οι Καλλιθεάτες πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Λουκάς Παπανικολάου έγινε κάτοχος στον χώρο του κέντρου και έπειτα από έξοχο  συνδυασμό με τον Ανδρεάκενα και τον Καλαϊτζίδη, ο τελευταίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Ηλία Λάμπρου και με ιδανικό δυνατό πλασέ, έδωσε το προβάδισμα στην «πράσινη» ομάδα της πόλης μας.

Η χαρά και τα πανηγύρια των αρκετών φίλων και οπαδών του Φοίνικα, που βρέθηκαν στην κερκίδα του γηπέδου Καλαμακίου, όχι μόνο για το προβάδισμα στο σκορ, αλλά και για το διαφαινόμενο σπουδαίο διπλό, κράτησε, δυστυχώς, μόνο πέντε λεπτά, καθώς στο 89ο και τελευταίο λεπτό της συνάντησης και έπειτα από ασθενή απόκρουση της μπάλας από τον Κούτουλα σε δυνατό σουτ αντιπάλου του, η μπάλα κατέληξε στον Gjoni, ο οποίος αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής των Καλλιθεατών, διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μία άτυχη, δυστυχώς, στιγμή για τον τερματοφύλακα και την άμυνα της αγαπημένης μας ομάδας, της στέρησε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο και τη δυνατότητα να υπερκεράσει στον βαθμολογικό πίνακα τον χθεσινό της αντίπαλο, καθώς με την ισοπαλία, παρέμειναν η μεν Νέα Σμύρνη στη 2η θέση (με 9 βαθμούς), ο δε Φοίνικας Καλλιθέας, στην 3η (με 8 βαθμούς).

Καλό το διαιτητικό τρίο των Γιώργου Παναγιωταρά, Φώτη Κίκηρα και Ασημάκη Σαμπάνη. Ελέγχεται, όμως, σε μία φάση του 1ου ημιχρόνου, όπου θα μπορούσε να υποδείξει πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου Νέας Σμύρνης, όταν σε σέντρα παίκτη της, η μπάλα προσέκρουσε καθαρά σε χέρι αμυνόμενου του Φοίνικα.

Α.Π.Ο. ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (Ε. Γεργαντίδης): Λάμπρου, Νάσης (40’Ευάγγελος Θεοδωράκης), Μάλλιαρης (60’ Γιουσέφ Μουτασίμ), Διαμαντόπουλος, Κουνάδης, Gori, Gjoni, Δουρούκης, Δημήτριος Θεοδωράκης (80’ Παπαδημόπουλος), Χρυσανθακόπουλος, Πολυμερόπουλος.

Στον πάγκο: Μπιρμπιλής, Μπάντιδος, Γκουζιώτης και Δόπουλος.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δ. Τσικριτέας): Κούτουλας, Ερζουμπουλίδης (46’ Παπανικολάου), Τσαπανίδης, Gelashvili (87’ Κότσιφας), Δημόπουλος, Μαρκατζίνος (89’ Μαστρογιαννόπουλος), Κώτσο, Λουπίδης, Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο: Τσαμποδήμος, Ιάκωβος, Kaso και Πούλλας.

Την επόμενη αγωνιστική (6η), ο Φοίνικας Καλλιθέας θα φιλοξενήσει, στο γήπεδο της παραλίας των Τζιτζιφιών, τα Ταταύλα.

 

  

  

 

  

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άτυ«χ»ος στο τέλος ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΥΧΟΣ στάθηκε ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας, χθ Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Άτυ«χ»ος στο τέλος ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΥΧΟΣ στάθηκε ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας, χθ Rating: 0
scroll to top