Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1

Νοέμβριος 2, 2016 2:33 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1

Βαριά ήττα!…

ΤΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΟ  ΤΕΡΜΑ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ

ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2016, ο αγαπημένος μας Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, οι «κόκκινοι» της πόλης μας γνώρισαν, εκτός ήττα με 4-1, από την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Αναγέννηση Θρακομακεδόνων.

Στο 7ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ανδριανό, ενώ δύο λεπτά αργότερα (9’), ο Μπακάλης έφερε το ματς στα ίσα.

Η χαρά των φιλοξενουμένων, δυστυχώς, δεν κράτησε πολύ. Στο 11ο λεπτό, ο Μαρτάκος ξαναέδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο 16ο λεπτό, ο Κάνηρος σημείωσε το 3ο τέρμα των γηπεδούχων, ενώ στο 26ο λεπτό, ο Ανδριανός πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του (4-1).

Α.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (Δ. Μπαρδής): Σουλιώτης, Papazani, Μαρτάκος, Ανδριανός, Ρόζος, Σταυρόπουλος, Αγγελάκης, Κάνηρος, Τζιουβελής, Η. Αυλήτης, Φ. Αυλήτης.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσίπρας, Αμερικάνος, Δερτιλής, Πανταλέων, Τσιβιλής, Τσιάμαλος, Γκούζιας, Βλάχος, Μπακάλης, Zivkovic.

Την επόμενη αγωνιστική (6η), η αγαπημένη μας «κόκκινη» ομάδα Σάλας, θα φιλοξενήσει την ομάδα Elite Athens Club.

 

Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1 Reviewed by on . Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1 Βαριά ήττα!... ΤΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΟ  ΤΕΡΜΑ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε το βράδυ της περασ Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ – Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 4-1 Βαριά ήττα!... ΤΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΙΚΟ  ΤΕΡΜΑ, ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΒΑΡΙΑ ήττα γνώρισε το βράδυ της περασ Rating: 0
scroll to top