Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Οκτώβριος 13, 2016 4:37 μμ A+ / A-

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Ενημερωτική διάλεξη για την εθελοντική Αιμοδοσία

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΥΦΛΩΝ

 Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και η Επιτροπή Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, διοργανώνουν ενημερωτική διάλεξη για τα οφέλη της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη σημασία της διαδικασίας στην ανθρώπινη ζωή.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και από ώρα 17:00 έως 19:00, στο Αμφιθέατρο του ΚΕ.Α.Τ., (Ελ. Βενιζέλου 210 & Σπάρτης), από επιστημονικό προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», καθώς και εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, ενώ την έναρξη θα κηρύξει με χαιρετισμό της, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλλιθέας, Κα Άννα Γιαννακού – Πάσχου.

Προσκαλούνται οι πάντες, να παραβρεθούν και να ενημερωθούν, για μια διαδικασία που κρατά ελάχιστα λεπτά και σώζει ζωές!

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Reviewed by on . ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Ενημερωτική διάλεξη για την εθελοντική Αιμοδοσία ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΥΦΛΩΝ Το Κέντ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ Ενημερωτική διάλεξη για την εθελοντική Αιμοδοσία ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΥΦΛΩΝ Το Κέντ Rating: 0
scroll to top