Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Οκτώβριος 11, 2016 7:25 μμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τον «δάγκωσε» Κόμπρα

ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 4-1

ΤΗΝ ήττα γνώρισε το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2016, ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας.

Η αγαπημένη μας «κόκκινη» (καθώς αυτή τη φορά αγωνίστηκε με τις νέες κομψές κόκκινες εμφανίσεις της) ομάδα Σάλας, φιλοξενήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, από τον Α.Π.Σ. Κόμπρα, στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Βύρωνα, από τον οποίο ηττήθηκε με 4-1.

Το σκορ, δυστυχώς, δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Οι «κόκκινοι» του Vladan Zivkovic, παρότι είχαν και πάλι ελλείψεις, με τον Μπακάλη μάλιστα, να αποχωρεί πριν από την έναρξη λόγω εργασίας, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο περισσότερο ορεξάτοι και στην πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία που δημιούργησαν, στο 13ο λεπτό, προηγήθηκαν με καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Zivkovic.

Και ενώ, εύκολα ή δύσκολα, οι «κόκκινοι» της πόλης μας διατηρούσαν το μηδέν, με τον τερματοφύλακα Τσιβιλή μάλιστα, να αποκρούει εντυπωσιακά 5 προσπάθειες των αντιπάλων του, στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, ήρθαν τα πάνω κάτω για την αγαπημένη μας ομάδα.

Στο 19ο λεπτό λοιπόν της συνάντησης, πρώτα ο Θεοχάρης και έπειτα ο Μ. Μπέκος των γηπεδούχων, χρίστηκαν σκόρερς και έτσι το ημίχρονο βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-1.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ζεστοί στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δυστυχώς, παρότι είχαν ευκαιρίες, στο 32ο λεπτό της συνάντησης, ο Στύλλος των γηπεδούχων χρίστηκε σκόρερ και έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Παρά τα δύο γκολ διαφορά, οι Καλλιθεάτες προσπάθησαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, αλλά στο 35ο λεπτό, ο Χατζηκωνσταντίνου έδωσε διαστάσεις θριάμβου για την γηπεδούχο Κόμπρα.

Τα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικά και το σφύριγμα της λήξης από τον Α’ Διαιτητή Σύρρο, βρήκε την ομάδα μας να γνωρίζει την 2η ήττα σε ισάριθμους αγώνες για το Πρωτάθλημα.

Παρά την ήττα πάντως, οι παίκτες του Vladan Zivkovic έδειξαν, για άλλη μια φορά, καλά στοιχεία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την επιστροφή των παικτών που απουσιάζουν λόγω τραυματισμών ή εργασίας, η αγαπημένη μας ομάδα Σάλας, πολύ σύντομα θα δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και τις πραγματικές της δυνατότητες.

Α.Π.Σ. ΚΟΜΠΡΑ: Σοϊλεμεζίδης, Κεχαγιάς, Καραγιώργος, Β., Μπέκος, Χατζηκωνσταντίνου, Τσιάχλης, Σπανός, Θεοχάρης, Βαμβουκάς, Σολδάτος, Χουρούλης, Μ. Μπέκος, Στύλλος, Μελανίτης.

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τσιβιλής, Γκούζιας, Μπακάλης, Αμερικάνος, Τσιάκαλος, Βλάχος, Δερτιλής, Zivkovic, Τσίπρας, Καζιάνης.

Την επόμενη αγωνιστική (3η), ο Ολυμπιακός Καλλιθέας θα υποδεχθεί στο κλειστό του Εσπέρου τον συντοπίτη Πρωταθλητή, στο ντέρμπι της πόλης μας.

  

  

  

  

 

  

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τον «δάγκωσε» Κόμπρα ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 4-1 ΤΗΝ ήττα γνώρισε το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2016, ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπια Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Τον «δάγκωσε» Κόμπρα ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 4-1 ΤΗΝ ήττα γνώρισε το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου 2016, ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπια Rating: 0
scroll to top