Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 19, 2016 12:12 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Γιορτή ποδηλάτου

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει για συνεχόμενη χρονιά γιορτή ποδηλάτου.

Περισσότεροι από 1.500 ποδηλάτες,όλων των ηλικιών, θα διασχίσουν τους δρόμους της πόλης μας με τα ποδήλατά τους. Ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα είναι οι Ναυταθλητικές Εγκαταταστάσεις του Δήμου Καλλιθέας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εκμάθηση οδικής συμπεριφοράς, από τις 12:00 έως τις 20:00, από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης (Π.Ο.Ε.Ο.).

Παράλληλα, στις 17:30 θα ξεκινήσει η πρώτη ποδηλατοβόλτα, απόστασης 7 χιλιομέτρων για παιδιά από επτά (7) ετών και στις 18:30, θα δοθεί η εκκίνηση στους μεγάλους που θα διανύσουν μία απόσταση 20 χιλιομέτρων. Η αφετηρία και ο τερματισμός της ποδηλατοδρομίας θα είναι η Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας.

Στις 18:00 μικρά και μεγάλα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Οι φύλακες της φύσης», ένα οδικό διδακτικό παραμύθι του καθηγητή Περιβάλλοντος Δρ. Αντώνη Γάκη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Θα κληρωθούν πολλά δώρα, προσφορές των χορηγών μας.

Η είσοδος και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας του Δήμου, θα προσφερθούν δέκα (10) ποδήλατα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ως Επιτροπή διεξαγωγής του αγώνα, ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος  του κόμμματος «Ποτάμι», κ. Γιώργος Αμυράς, ο Διοικητής Τροχαίας Καλλιθέας κ. Αριστομένης Ζούζουλας, ο Kαθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, συγκοινωνιολόγος – πολεοδόμος κ. Θάνος Βλαστός και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης κ. Διαμαντής Ηλιάδης.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γιορτή ποδηλάτου ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά γιορτή πο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Γιορτή ποδηλάτου ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά γιορτή πο Rating: 0
scroll to top