Δευτέρα , 29 Απριλίου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Σεπτέμβριος 19, 2016 11:38 πμ A+ / A-

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αγιασμός των τμημάτων Υποδομής του

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 ΜΕΤΑ τον Φοίνικα Καλλιθέας και το αδελφό σωματείο του, ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιακός Καλλιθέας, το σωματείο 5Χ5 της πόλης μας, όπου η 1η του ομάδα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία της Π.Ε.Π.Σ. Σάλας, πραγματοποίησε τον Αγιασμό των τμημάτων Υποδομής του.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2016, στο ένα από τα δύο γηπεδάκια 5Χ5 που βρίσκονται στον Ηλεκτρικό Σταθμό «Ελευθέριος Βενιζέλος»/Ταύρος και συγκεκριμένα στο μη ανακαινισμένο γηπεδάκι, στις 7 το απόγευμα, όλα ήταν έτοιμα.

Τα μικρά ταλέντα των Ακαδημιών του Συλλόγου ήταν παρατεταγμένα μαζί με τους προπονητές τους, τα μέλη της Διοίκησης ήταν σχεδόν παρόντα (αυτή τη φορά απουσίαζαν η Γενική Γραμματέας Κα Αριστέα Παρτσανάκη – Καπουράνη και  ο Γενικός Αρχηγός κ. Ανδρέας Τσιφρίκας), όπως παρόντες ήταν και πολλοί γονείς και κηδεμόνες των αυριανών άσων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 7 ακριβώς το απόγευμα, ο Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάλκος από τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Καλλιθέας, τέλεσε τον πατροπαράδοτο Αγιασμό, ευλογώντας όλους τους παριστάμενους.

Ανάμεσα στους πολυπληθείς φίλους του σωματείου, ήταν και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, μετά της συζύγου του Έλσας, καθώς και οι δύο γιοί τους ανήκουν στα τμήματα Υποδομών του Συλλόγου.

Μετά το πέρας του Αγιασμού, ο Αρχιμανδρίτης π. Σισώης Σκάλκος, ο οποίος τείνει να γίνει ενεργό μέλος των δύο αδελφών ποδοσφαιρικών σωματείων της πόλης μας, του Φοίνικα και του Ολυμπιακού Καλλιθέας, αφού πρώτα ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχίες, προέτρεψε τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές να αγαπούν, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και όλα τα αθλήματα και να ασχολούνται μ’ αυτά.

Λαμβάνοντας, λίγο αργότερα τον λόγο και ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο οποίος παραβρέθηκε, όπως προαναφέραμε, με την ιδιότητα του γονέα, υποσχέθηκε ότι του χρόνου τέτοιο καιρό και στον αντίστοιχο Αγιασμό, το γηπεδάκι 5Χ5 που βρίσκεται στα αριστερά όπως είναι η κοινή είσοδος των δύο γηπέδων, θα είναι και αυτό πλήρως ανακαινισμένο με νέο χλοοτάπητα και καθίσματα, καθώς σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανακατασκευής του.

Τελευταίος, τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλλιθέας κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε και ο ίδιος υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά προς όλους τους παριστάμενους.

Να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας, καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με πολλές επιτυχίες, τόσο σε ατομικό επίπεδο για τους αυριανούς αστέρες, όσο και σε συλλογικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό Καλλιθέας.

  

  

  

  

  

 

 

  

 

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός των τμημάτων Υποδομής του ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕΤΑ τον Φοίνικα Καλλιθέας και το αδελφό σωματείο του, ο Αθλητικό Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Αγιασμός των τμημάτων Υποδομής του ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΜΕΤΑ τον Φοίνικα Καλλιθέας και το αδελφό σωματείο του, ο Αθλητικό Rating: 0
scroll to top