Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ιούλιος 13, 2016 1:27 μμ A+ / A-

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Διαχειριστείτε την καθημερινότητά μας, με σεβασμό και ευσυνειδησία»

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Κα ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ σήμερα, αυτούσιο, ένα ακόμη σκέλος από την τοποθέτηση που έκανε η επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2016.

Θέμα του συγκεκριμένου σκέλους, ήταν η καθημερινότητα όλων των συνδημοτών μας, ενώ η Κα Μαργαρίτη δεν παραλείπει να αναφέρει και  χαρακτηριστικά παραδείγματα με προβλήματα που έχουν εντοπιστεί ανά την πόλη μας.

Ολόκληρο το συγκεκριμένο σκέλος, έχει ως ακολούθως:

«Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Έχω τονίσει πολλές φορές στο Δημοτικό μας Συμβούλιο και είναι θέση μου,  ότι εμείς οι Αυτοδιοικητικοί, εκλεγόμαστε για να διαχειριστούμε και να  βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Συμπολιτών μας,  αλλά και την δική μας. 

Πως την βελτιώνετε λοιπόν σήμερα την ζωή μας στην πόλη;

  • Σκουπίδια και κλαδιά παρατημένα για μέρες σε όλη την πόλη,
  • Καταλήψεις πεζοδρομιών – οδοστρωμάτων από τραπεζοκαθίσματα, εμπορεύματα ακόμη και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, χωρίς κανόνες και όρια, σημαίες – πατώματα – ομπρέλες – stands, όχι μόνο στα café, και εστιατόρια αλλά και στα ψιλικατζίδικα, στα περίπτερα, στα ΠΡΟΠΟ, ακόμη και στα κομμωτήρια.
  • Ράμπες αναπήρων και οδηγοί τυφλών, καταπατημένες από ότι μπορείς να φανταστείς.
  • Ζήτησα από τον Αντιδήμαρχο, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, να μας ενημερώσει για τους ελέγχους και την επιβολή προστίμων, δεν γνωρίζω εάν είναι έτοιμος να μας απαντήσει σήμερα.
  • Το Κοιμητήριο της πόλης χωρίς ψυγείο νεκρών για επτά ημέρες και άγνωστο πότε θα επισκευασθεί.
  • Πάλι στο Κοιμητήριο, παρουσιάζεται έλλειψη νερού από την γεώτρηση… γιατί απλά θέλει συντήρηση η αντλία,
  • Ταλαιπωρία των γονέων για την εγγραφή των παιδιών στα camp (καλοκαιρινή απασχόληση παιδιών). Μέσα σε μια ημέρα έπρεπε να γίνουν οι διαδικασίες συλλογής δικαιολογητικών και  εγγραφών και η απάντηση στην Ένωση Γονέων της πόλης μας, ήταν απαξιωτική και απαράδεκτη. Δεν επιτρέπεται να μην υπάρχει καλή συνεργασία με το γονεϊκό κίνημα της πόλης μας.
  • Οι εβδομήντα (70) κενές θέσεις για το camp αυτή την εποχή οικονομικής αδυναμίας των οικογενειών, δεν σας λένε κάτι;;;
  • Η με δυσκολία συμπλήρωση των θέσεων για τις  κατασκηνώσεις, σας λέει  κάτι;;;
  • Οι καθυστερήσεις στις προμήθειες με αποτέλεσμα να μείνουν τα νήπια των Παιδικών Σταθμών χωρίς ψωμί – κρέας και φρούτα -λαχανικά, και να σιτίζονται με τα υπάρχοντα στις αποθήκες τρόφιμα, κρέμες και όσπρια – ζυμαρικά, καθώς και ψωμί του τοστ,  παραπάνω από μία εβδομάδα.

Όλα αυτά δυσκολεύουν την καθημερινότητα και υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας.

  • Στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, για να μην πείτε ότι δεν βρίσκω και τίποτα καλό στην Διοίκησή σας, καλά τα πάτε!!!

Όπως στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Πολύ καλή πρωτοβουλία των θεατρικών παραστάσεων στις αυλές των σχολείων.  Συγχαρητήρια στις κ. κ. Δαμουλιάνου και Γαλίτση.

Όμως εκείνο το 1ο Φεστιβάλ «Σταθμός» με το «Αμοργιανό Πέρασμα», τι σας λέει;;;

Ενίσχυση του Δήμου στην ιδιωτική πρωτοβουλία;;;

Είναι μια φιλελεύθερη άποψη, δεν λέω!!!

Με τι κριτήριο επιλέχθηκε το Αμοργιανό Πέρασμα, που όλοι νομίσαμε ότι ήταν χορευτικό ή μουσικό συγκρότημα,  αλλά ήταν τελικά Ουζερί !!! Η αλήθεια είναι ότι με τη σκέψη μου το χρέωνα στην κα Πάσχου Α., επειδή είναι από την Αμοργό.

Αλήθεια που κόλλαγε το «η είσοδος ελεύθερη», αλλά πλήρωνες κανονικά και με το Νόμο και με απόδειξη βέβαια, δε λέω.  Ήταν ή όχι τελικά η «είσοδος ελεύθερη»;;;

Ήταν βέβαια μια καλή διαφήμιση για το Ουζερί με «μεγάλο χορηγό επικοινωνίας» το Δήμο Καλλιθέας.

Συνάδελφοι, νέα ήθη στην πόλη μας!!!».

Η επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας Κα Βάσω Μαργαρίτη.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Reviewed by on . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «Διαχειριστείτε την καθημερινότητά μας, με σεβασμό και ευσυνειδησία»  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Κα Β ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «Διαχειριστείτε την καθημερινότητά μας, με σεβασμό και ευσυνειδησία»  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Κα Β Rating: 0
scroll to top