Τρίτη , 7 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ιούλιος 8, 2016 2:29 μμ A+ / A-

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Ο θεσμός των Παιδικών Κέντρων, δεν πρέπει να καταργηθεί»

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κα ΝΑΤΑΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΑ πλαίσια της σωστότερης δυνατής ενημέρωσης των αναγνωστών μας, παρουσιάζουμε σήμερα, την τοποθέτηση που έκανε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, αυτό της Τρίτης 28 Ιουνίου 2016, η Δημοτική Σύμβουλος Κα Νατάσα Αδαμοπούλου, η οποία, ως γνωστόν, έχει εκλεγεί με τη Δημοτική Παράταξη της Κας Βάσως Μαργαρίτη, «Όλα για την Καλλιθέα μας». Θέμα της τοποθέτησής της, ήταν τα Παιδικά Κέντρα.

Ολόκληρη η τοποθέτηση της Κας Αδαμοπούλου, έχει ως ακολούθως:

«Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Δήμαρχε, Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Με λύπη μου πληροφορήθηκα, ότι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου, θα σταματήσει οριστικά την λειτουργία των Παιδικών Κέντρων. Ένα θεσμό πρωτοποριακό, που λειτουργεί από το 1986, δηλαδή 30 ολόκληρα χρόνια.

Τα Παιδικά Κέντρα είναι ένας ΘΕΣΜΟΣ, που μας έκανε υπερήφανους σαν Δήμο Καλλιθέας, και σκοπός τους ήταν η Στήριξη της Οικογένειας και ειδικά της Γυναίκας – Μητέρας, που ημιαπασχολείται ή δεν μπορεί να αποδείξει ότι εργάζεται και δεν έχει που να αφήσει το παιδί της.

Τα Παιδικά Κέντρα καλύπτουν όμως και την ανάγκη φύλαξης και εκπαίδευσης προνηπίων.

Κύριοι Συνάδελφοι,

Είναι μια προνηπιακή δομή που καλύπτει και ανάγκες προνηπίων, όταν αδυνατούν να τα απορροφήσουν τα Νηπιαγωγεία της Πόλης μας.

Δεν γνωρίζω ποια ανάγκη σας οδήγησε στο κλείσιμό τους, αλλά σαν Αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών για τέσσερα χρόνια στο παρελθόν, γνωρίζω πάρα πολύ καλά το ποσό χρήσιμα είναι για τις μητέρες και τις οικογένειες που απελπισμένα ψάχνουν θεσμούς στήριξης στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Κύριοι της Διοίκησης

Σας ζητώ να το ξανασκεφτείτε και να ανακαλέσετε αυτήν σας την απόφαση».

Η Δημοτική Σύμβουλος Κα Νατάσα Αδαμοπούλου.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Reviewed by on . ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «Ο θεσμός των Παιδικών Κέντρων, δεν πρέπει να καταργηθεί» ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κα ΝΑΤΑΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ πλαίσια της σωσ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «Ο θεσμός των Παιδικών Κέντρων, δεν πρέπει να καταργηθεί» ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Κα ΝΑΤΑΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ πλαίσια της σωσ Rating: 0
scroll to top