Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 14, 2016 12:31 μμ A+ / A-

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Καλοκαιρινή Γιορτή (Μέρος 1ο)

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ Α, Β & Γ ΤΑΞΕΩΝ

ΓΙΑ μία ακόμη χρονιά, οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας, με αφορμή τη λήξη της σχολικής περιόδου 2015 – 2016, χωρίστηκαν σε δύο μέρη.

Το 1ο σκέλος, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2016, με τη συμμετοχή των μαθητριών και των μαθητών των Α, Β και Γ τάξεων του Σχολείου.

Στην πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι είχαν και την ευγενική υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων, ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί γονείς, κηδεμόνες και φίλοι των παιδιών, που με τις φωτογραφικές μηχανές και τις κάμερες ανά χείρας, γέμισαν τον προαύλιο χώρο όπου διεξήχθη η καλοκαιρινή αυτή γιορτή και αποθανάτισαν μοναδικές στιγμές, με τα παιδιά τους πρωταγωνιστές.

Τους πολυπληθείς παρευρισκομένους υποδέχθηκε εγκάρδια, ο εκτελών χρέη Διευθυντού του Σχολείου κ. Πέτρος Μάης, την παρουσίαση της όλης εκδήλωσης πραγματοποίησε, για άλλη μια χρονιά, η γλυκύτατη εκπαιδευτικός Κα Κατερίνα Καραγιοβαννίδου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων – Κηδεμόνων Καλλιθέας, κ. Παναγιώτης Ντάβαρης, ο οποίος προέτρεψε τα παιδιά να ευχαριστηθούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, έτσι ώστε να επιστρέψουν όλα μαζί τον προσεχή Σεπτέμβρη στο Σχολείο, με ακόμη περισσότερη ζωντάνια, για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Ήταν σίγουρα η καλύτερη προτροπή – ευχή – συμβουλή, που μπορούσε να δοθεί προς αυτά.

Ακολούθως, τα νεώτερα μέλη του Σχολείου, τα παιδιά μας, ανέλαβαν δράση και για παραπάνω από 1 ½ ώρα, με νάζι, τσαχπινιά, μπρίο και ζωηράδα, απέδωσαν μοναδικά χορούς από όλα τα μέρη της πατρίδος μας, ενώ προκάλεσαν ντελίριο ενθουσιασμού, με τον τρόπο που συμμετείχαν στα συλλογικά παιχνίδια, που εναλλάσσονταν με τους χορούς.

Το τέλος της εκδήλωσης, βρήκε τους γονείς, κηδεμόνες, συγγενείς και φίλους των μικρών πρωταγωνιστών, των πρωταγωνιστών της ζωής μας, εμφανώς συγκινημένους να τα χειροκροτούν έντονα και παρατεταμένα, αναγνωρίζοντας, έτσι, την προσπάθεια που κατέβαλαν αυτά για να διασκεδάσουν, τόσο τα ίδια, όσο και όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Μετά το πέρας της γιορτής, προσφέρθηκαν σε όλα τα συμμετέχοντα παιδιά γλυκίσματα, ενώ λειτούργησε και η Λαογραφική Έκθεση, όπου πολλοί περισσότεροι ενδιαφερόμενοι είχαν την τύχη να την θαυμάσουν.

Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν σε όλα τα συμμετέχοντα παιδιά για τις αξέχαστες στιγμές που προσέφεραν πλουσιοπάροχα.

Εξίσου, συγχαρητήρια πολλά αξίζουν και στις και στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου που πήραν μέρος και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της καταπληκτικής εκδήλωσης.

Σήμερα το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το 2ο σκέλος της καλοκαιρινής γιορτής του Σχολείου, όπου την «σκυτάλη» θα λάβουν οι μαθήτριες και οι μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων, με την τιμητική τους να έχουν τα παιδιά της ΣΤ τάξης, τα οποία ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στα θρανία του Δημοτικού Σχολείου, το αποχαιρετούν και προάγονται, πλέον, στην 1η Γυμνασίου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καλοκαιρινή Γιορτή (Μέρος 1ο) ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ Α, Β & Γ ΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ μία ακόμη χρονιά, οι καλοκαιρινές 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καλοκαιρινή Γιορτή (Μέρος 1ο) ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΩΝ Α, Β & Γ ΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ μία ακόμη χρονιά, οι καλοκαιρινές Rating: 0
scroll to top