Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ιούνιος 9, 2016 2:29 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Διήμερες εκδηλώσεις, με Αιμοληψία

 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας τιμά τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, που έχει οριστεί για τις 14 Ιουνίου, με διήμερες εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους δημότες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αυτές, προκειμένου να διαδοθεί η εθελοντική αιμοδοσία που χαρίζει ζωή στους πάσχοντες  συνανθρώπους μας.

Έτσι, πρώτα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 και από ώρα 09:00 έως 13:00, διοργανώνεται Αιμοληψία στην πλατεία Δαβάκη από κινητή μονάδα του Λαϊκού Νοσοκομείου.

 Ακολούθως, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 και από ώρα 19:00, πάλι στην πλατεία Δαβάκη, θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το συγκρότημα ομάδας τυφλών και θα παρουσιαστούν οι εθελοντικοί φορείς της πόλης, οι οποίοι θα τιμηθούν για την προσφορά τους.

Παρακάτω, παρατίθενται η πρόσκληση και η σχετική αφίσα των διήμερων εκδηλώσεων.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήμερες εκδηλώσεις, με Αιμοληψία  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας τιμά τον εορτασμό της Παγκό ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Διήμερες εκδηλώσεις, με Αιμοληψία  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ Καλλιθέας τιμά τον εορτασμό της Παγκό Rating: 0
scroll to top