Τρίτη , 30 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » 71 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

71 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Μάιος 7, 2016 10:47 μμ A+ / A-

ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

Τιμή, μόνο με κατάθεση στεφάνων, από το Κ.Κ.Ε.

ΓΙΑ ΤΑ 71 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στεφάνων στο Μνημείο του Σοβιετικού στρατιώτη, οι Οργανώσεις Καλλιθέας του Κ.Κ.Ε. και της Κ.Ν.Ε., μαζί με το παράρτημα Καλλιθέας της Π.Ε.Α.Ε.-Δ.Σ.Ε., τίμησαν τα 71 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, σήμερα το πρωί του Σαββάτου 7 Μαϊου 2016.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Ζιώγα, μέλους της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., αναβλήθηκε «λόγω των αρνητικών εξελίξεων που προέκυψαν από την ξαφνική απόφαση της αντιλαϊκής κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. να φέρει προς ψήφιση το νόμο έκτρωμα που ρίχνει ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση και φέρνει νέα φορολογικά βάρη στις πλάτες της εργατικής τάξης και των λαϊκών οικογενειών», όπως αναφέρεται και στο σχετικό Δελτίο Τύπου, που μας εστάλη.

«Καθήκον», συμπληρώνεται στο Δελτίο Τύπου, «των σημερινών κομμουνιστών, είναι να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να αποτρέψουν τα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης και Ε.Ε. προς όφελος των εργοδοτών, βαδίζοντας στα χνάρια των συντρόφων μας του Κόκκινου Στρατού και του Δ.Σ.Ε., που έδωσαν, ακόμα και τη ζωή τους, για μια κοινωνία απελευθερωμένη από τη χούφτα των κηφήνων που ζουν πλουσιοπάροχα πάνω στα συντρίμμια εκατομμυρίων ζωών».

 

71 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Reviewed by on . ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Τιμή, μόνο με κατάθεση στεφάνων, από το Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΑ 71 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στεφάνων στο Μνημεί ΜΝΗΜΕΙΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Τιμή, μόνο με κατάθεση στεφάνων, από το Κ.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΑ 71 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στεφάνων στο Μνημεί Rating: 0
scroll to top