Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Μάιος 8, 2016 1:33 μμ A+ / A-

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» – ΒΑΣΩ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

 «Πάρτε πίσω την Τροπολογία»

 ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ

 ΜΕ μια ιδιαίτερα καυστική δήλωση – ανακοίνωση, η Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας», Κα Βάσω Μαργαρίτη, εκφράζει και η ίδια την αντίθεσή της στην πρόθεση της Κυβέρνησης να μετατρέψει το χώρο τoυ Beach Volley σε αίθουσες Ποινικών Δικαστηρίων και χώρων κράτησης.

Ολόκληρη η σχετική δήλωση – ανακοίνωση της Κας Μαργαρίτη, έχει ως ακολούθως:

«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πραξικοπηματικά, και χωρίς Διαβούλευση με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  με τροπολογία, πέρασε «Νύχτα», παραχώρηση κτηριακών εγκαταστάσεων, που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Καλλιθέας, στο χώρο του Beach Volley.

Η μετατροπή των κτιρίων της παραλίας σε αίθουσες Ποινικών Δικαστηρίων και χώρων κράτησης,  Ακυρώνει, χρόνια αγώνων όλων μας, για την αναβάθμιση – ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου και την ανάκτηση της πρόσβασής μας στο θαλάσσιο ζωτικό μας χώρο.

Υπονομεύει κάθε σχέδιο ανάπτυξης, όχι μόνο της παραλίας μας, αλλά και γενικότερα αλλάζει τον σχεδιασμό ανάπτυξης του Λεκανοπεδίου.

Αυτή η Απόφαση της Κυβέρνησης, μας βρίσκει όχι μόνο κάθετα αντίθετους, αλλά και αποφασισμένους να δώσουμε ναι ακόμη μάχη, για να παραμείνει η παραλία στο λαό της Καλλιθέας.

Καλλιθεάτισες και Καλλιθεάτες,

Η Παράταξη «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω  Μαργαρίτη», σας καλεί αγωνιστικά να αντιμετωπίσουμε την νέα αυτή πρόκληση και όλοι μαζί να δώσουμε άλλη μια μάχη, για να παραμείνει η παραλία μας στο λαό της Καλλιθέας και του Μοσχάτου – Ταύρου  και όχι να μετατραπεί σε Δικαστήρια και Φυλακές.

Αν η Κυβέρνηση δεν ακυρώσει την απόφαση Παγκόσμιας Πρωτοτυπίας, μετατρέποντας ένα κομμάτι της όμορφης παραλίας του Σαρωνικού, σε χώρο κράτησης και Δικαστηρίων Ποινικών κρατουμένων,

ΕΜΕΙΣ, Αγωνιστικά, θα ακυρώσουμε αυτή την Παγκόσμια Πρωτοτυπία.

Με αγώνες και κινητοποιήσεις, θα ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ την Κυβέρνηση, να αποσύρει αυτή την καταστροφική για την παραλία μας τροπολογία, και τον ανεγκέφαλο Υπουργό, να οδηγηθεί σε παραίτηση».

Η Δημοτική Σύμβουλος Κα Βάσω Μαργαρίτη.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Reviewed by on . «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» - ΒΑΣΩ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ  «Πάρτε πίσω την Τροπολογία»  ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ  ΜΕ μια ιδιαίτερα καυστική δήλωση - ανακοί «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» - ΒΑΣΩ  ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ  «Πάρτε πίσω την Τροπολογία»  ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ  ΜΕ μια ιδιαίτερα καυστική δήλωση - ανακοί Rating: 0
scroll to top