Παρασκευή , 3 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Μάιος 11, 2016 2:56 μμ A+ / A-

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

«Νίκη της Αυτοδιοίκησης & των τοπικών κοινωνιών»

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ

ΜΕΤΑ και την δέσμευση του Υπουργού Επικρατείας και Δικαιοσύνης κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νίκου Παρασκευόπουλου, καθώς και της Περιφερειάρχου Αττικής Κας Ρένας Δούρου, να μην εφαρμοστεί η επίμαχη τροπολογία, η Αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «Όλα για την Καλλιθέα μας» και Δημοτική Σύμβουλος Κα Βάσω Μαργαρίτη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Νίκη των ενωμένων δυνάμεων της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού.

Εσπευσμένα η κυβέρνηση αποσύρει την καταστροφική για την Πόλη μας τροπολογία ανεγκέφαλων βουλευτών.

Οι αντιδράσεις του λαού και η άμεση κινητοποίηση της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, που με έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια και ομόφωνα ψηφίσματα όλων των παρατάξεων, έκαναν σαφή τη διάθεσή τους, να μην επιτρέψουν να παραχωρηθούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις του beach volley στο παραλιακό μέτωπο, για την στέγαση Δικαστηρίων και χώρων κράτησης ποινικών κρατουμένων, έφεραν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των σχεδίων της Κυβέρνησης.

Η παράταξή μας «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ», ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, έδωσε ένα βροντερό παρών σε αυτόν τον γενικό ξεσηκωμό και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καλλιθέας, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου – Ταύρου, πιστεύοντας ότι η Κυβέρνηση θα πάρει πίσω την τροπολογία.

Στα σχέδια της κυβέρνησης αντέδρασαν οι κάτοικοι, η Περιφέρεια Αττικής και οι Δήμαρχοι Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, Π. Φαλήρου και Αλίμου».

Η Κα Βάσω Μαργαρίτη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Reviewed by on . ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ «Νίκη της Αυτοδιοίκησης & των τοπικών κοινωνιών» ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑ και την δέσ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΒΑΣΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ «Νίκη της Αυτοδιοίκησης & των τοπικών κοινωνιών» ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑ και την δέσ Rating: 0
scroll to top