Σάββατο , 27 Απριλίου 2024

Home » Γενικό » «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Απρίλιος 1, 2016 9:53 μμ A+ / A-

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Εγκαίνια, με Αγιασμό, των νέων Γραφείων

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ  ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότητα, εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Δημοτικού Συνδυ­α­σμού «Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη», το από­γευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου 2016.

Τα νέα γραφεία του Συνδυασμού, βρίσκονται στον 4ο όροφο του κτιρίου του Παλαιού Δημαρχείου.  στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) 156, σε έναν με­γάλο χώρο, που έχει ανακαι­νιστεί πλήρως και στον οποίο έχουν εγκατασταθεί επίσης και  τα γραφεία, όλων των αντιπολιτευόμενων Δημοτικών Συνδυασμών του Δήμου Καλλιθέας.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως πιστεύουμε, αντιμετωπίζεται το πρόβλημα και επιτυγχά­νεται, με τον καλύτερο εφικτό  τρόπο, η άμεση αμφίδρομη επικοι­νωνία μεταξύ των Καλλιθεατών δημοτών και κατοίκων, με τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους.

Η τελετή των εγκαινίων ξεκίνησε με Αγιασμό, που τέλεσε ο Πανοσιολογιότατος  Αρχι­μανδρίτης του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων Πατήρ Νικόλαος Γουργουρίνης, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει και τις προσωπικές του ευχές, για την επίτευξη των σκοπών του Δημοτικού Συνδυασμού, προς όφελος των Καλλιθεατών δημοτών και των οικογενειών τους.

Περιχαρής από την μεγάλη προσέλευση στελεχών, υποψηφίων, φίλων και Δημοτών, η επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Όλα για την Καλλιθέα μας»,  έσπευσε να τονίσει στη σύντομη ομιλία της ότι:  «Η αγάπη για την πό­λη μας, η ανησυχία για τη ζωή μας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, που περνά η πατρίδα μας, είναι αυτό που μας ενώνει».

Αυτό, το τόσο ξεκάθαρο μήνυμα, αποτέλεσε το έναυσμα των συγκε­ντρω­μένων για το δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα που ακολούθησε.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, όλοι σχεδόν οι εκλεγέντες και μη Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι των τελευταίων Δημοτι­κών εκλογών,  καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Μαγγανιάς  και ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Αλεξόπουλος, οι οποίοι και φαίνεται να δραστηριοποιούνται  ξανά  ενεργά, στα δημο­τικά μας δρώμενα.

Ευχάριστη έκπληξη, που καταχειροκροτήθηκε, αποτέλεσε και η παρουσία στα εγκαίνια του επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Τώρα Καλλιθέα», κ. Λάζαρου Λασκαρίδη.

Μετά του πέρας του Αγιασμού και των ομιλιών, ακολούθησε δεξίωση.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Δημοτικού Συνδυασμού «Όλα για την Καλλι­θέα μας» είναι 2109595264.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

  

 

  

 

 

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» – ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Reviewed by on . «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» - ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Εγκαίνια, με Αγιασμό, των νέων Γραφείων ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ  ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότ «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» - ΒΑΣΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ Εγκαίνια, με Αγιασμό, των νέων Γραφείων ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ  ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ επισημότ Rating: 0
scroll to top