Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ

Απρίλιος 11, 2016 3:18 μμ A+ / A-

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Εγκαίνια Επαναλειτουργίας Παιδικής Χαράς

ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ, ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ επαναλειτουργίας μίας ακόμη Παιδικής Χαράς πρόκειται να τελέσει ο Δήμος Καλλιθέας, αύριο Τρίτη 12 Απριλίου 2016, στις 11:00 το πρωί, παραδίδοντας στα παιδιά της πόλης μας, έναν τόπο χαράς και παιχνιδιού.

Πρόκειται για την Παιδική Χαρά που βρίσκεται μεταξύ των οδών Πεισιτράτους, Ξενοφώντος και Ναυαρίνου στις Τζιτζιφιές, που για χρόνια παρέμενε κλειστή λόγω ακαταλληλότητας από τη φθορά των παιχνιδιών και την επικινδυνότητα του δαπέδου και γενικότερα από τη μη τήρηση των αναγκαίων προδιαγραφών.

Υπενθυμίζουμε, ότι τους τελευταίους μήνες, ο Δήμος μας παρέδωσε στους δημότες τέσσερις (4) ανακαινισμένες Παιδικές Χαρές, ενώ εντός των ημερών θα επαναλειτουργήσει και η Παιδική Χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Δαβάκη, στην οποία τοποθετήθηκε νέο δάπεδο ασφαλείας με επισκευασμένα όργανα, που εξασφαλίζουν την εύρυθμη και ομαλή χρήση του χώρου.

 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Reviewed by on . ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εγκαίνια Επαναλειτουργίας Παιδικής Χαράς ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ, ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ επαναλειτουργίας μίας ακόμη ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Εγκαίνια Επαναλειτουργίας Παιδικής Χαράς ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ, ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ & ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ επαναλειτουργίας μίας ακόμη Rating: 0
scroll to top