Δευτέρα , 6 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0

Απρίλιος 11, 2016 11:57 πμ A+ / A-

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0

Ήττα με άσχημη εμφάνιση!…

ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΕΙΧΑΝ 3 ΔΟΚΑΡΙΑ

 Vs

ΑΣΧΗΜΗ εμφάνιση, που συνοδεύθηκε από ήττα, πραγματοποίησε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 10 Απριλίου 2016, ο αγαπημένος μας Φοίνικας Καλλιθέας.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Τσικριτέα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αθηνών, φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο της Κυψέλης από τον τοπικό Άτλαντα και γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Οι Καλλιθεάτες μπήκαν λίγο περισσότερο ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, είχαν τον έλεγχο του κέντρου και κατοχή μπάλας, αλλά ήταν πολύ φλύαροι στην τελική τους προσπάθεια.

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι είχαν και οριζόντιο δοκάρι.  Ο Βασίλης Μαρκατζίνος εκτέλεσε, αριστοτεχνικά, απευθείας φάουλ που είχαν κερδίσει οι «πράσινοι» της πόλης μας, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, αλλά είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μάρκο Βιτζηλαίο να ακουμπά ελάχιστα τη μπάλα, τόσο ώστε αυτή, αφού πρώτα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του, να καταλήγει, στη συνέχεια, σε κόρνερ.

Από το χρονικό σημείο εκείνο και έπειτα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να κυριαρχούν στο χώρο του κέντρου και στο 35ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ. Έπειτα από αντεπίθεση και σέντρα, ο Γιώργος Κοσμίδης βρέθηκε αφύλακτος, από τα δεξιά όπως επιτίθονταν η Κυψελιώτικη ομάδα και με δυνατό σουτ, που βρήκε και σε πλάτη αμυντικού του Φοίνικα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λουκά Κούτουλα.Το ημίχρονο, έληξε, με την γηπεδούχο ομάδα να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, το σκηνικό δεν άλλαξε κατά το 1ο 20λεπτο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν περισσότερο απειλητικοί από την Καλλιθεάτικη ομάδα.

Στο 55ο λεπτό, μάλιστα, κατάφεραν να πετύχουν και 2ο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Νίκο Ρηγόπουλο, ο οποίος βρέθηκε μόνος στο κέντρο της άμυνας των φιλοξενουμένων και με πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας είχε πλέον κριθεί. Αν και στο 70ό λεπτό της συνάντησης οι Καλλιθεάτες είχαν διπλό δοκάρι στην ίδια φάση (!!), δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλύτερο…

Οι γηπεδούχοι του Ευστράτιου Σάββα, έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν τη νίκη και τα κατάφεραν, προσφέροντας απλό και συνετό ποδόσφαιρο.

Από τον φιλοξενούμενο Φοίνικα, όαση αποτέλεσε ο Γιώργος Αϊβαλιωτάκης, ο οποίος στην κυριολεξία «όργωσε» ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κυψέλης, ενώ φιλότιμος ήταν και ο νεαρός Παναγιώτης Μαξακούλης. Από εκεί και πέρα; Ούτε η σημαία έφτανε, που ήταν και πάλι παρούσα, ούτε οι πάντοτε πιστοί φίλοι που ακολουθούν την ομάδα, ούτε τάματα με Φανουρόπιτες, ούτε τίποτα. Τραγική εικόνα…

Παρά πολύ καλό το διαιτητικό τρίο των Σπύρου Μαρουλή, Παγώνας Πλεξίδα και Μαρίνου Παπουκίδη.

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Ευστράτιος Σάββας): Βιτζηλαίος, Σλεποκούροβ, Σιελούλης, Καραχάλιος, Κοσμίδης, Ζίκα, Τελάι, Συριανός (76’ Χρυσοχοΐδης), Ζενέλι (69’ Σάμμα), Ρηγόπουλος, Sinomati (85’ Ζησόπουλος).

Στον πάγκο: Κοντόφρυος, Γκικόντη, Χαμηλοθώρης, Καβαλιέρης.

Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Δημήτρης Τσικριτέας): Κούτουλας, Μαξακούλης, Τσαπανίδης, Λουπίδης, Gelashvili, Γραμματικόπουλος, Κοντάκος (73’ Ιάκωβος), Αϊβαλιωτάκης, Μαρκατζίνος, Ανδρεάκενας, Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο: Βόντας, Τσαμποδήμος, Kaso.

 

 

 

 

  

 

 

Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0 Reviewed by on . Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0 Ήττα με άσχημη εμφάνιση!... ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΕΙΧΑΝ 3 ΔΟΚΑΡΙΑ  Vs ΑΣΧΗΜΗ εμφάνιση, που συνοδεύθηκε από ήττα, Α.Ο. ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ – Α.Ο. ΦΟΙΝΙΞ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: 2-0 Ήττα με άσχημη εμφάνιση!... ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΕΙΧΑΝ 3 ΔΟΚΑΡΙΑ  Vs ΑΣΧΗΜΗ εμφάνιση, που συνοδεύθηκε από ήττα, Rating: 0
scroll to top