Τετάρτη , 1 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1

Φεβρουάριος 1, 2016 11:15 πμ A+ / A-

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1

Σπουδαία νίκη στο τέλος!…

ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΟ 89ο ΛΕΠΤΟ

  Vs

ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, πέτυχε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2016, η αγαπημένη μας «γαλάζια» ομάδα.

Οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League, κέρδισαν, στο Παμπελοπονησιακό Στάδιο Πάτρας, τη γηπεδούχο Παναχαϊκή με 1-0 και έτσι ρέφαραν την απρόσμενη εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και παρέμειναν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία στον αγώνα, ανήκει στους Καλλιθεάτες. Στο 11ο λεπτό της συνάντησης, ο Τσίπρας πραγματοποίησε σέντρα σουτ, αλλά είδε την μπάλα να χτυπά πάνω στον Γ. Λαμπρόπουλο και να φεύγει κόρνερ για την ομάδα του.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πέδρο των γηπεδούχων έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Μιχελής βρίσκονταν σε καλή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 13’ της συνάντησης, οι Καλλιθεάτες έφτασαν κοντά στο 0-1, όταν σε μακρινό συρτό δυνατό σουτ του Γκίνη, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Στρέζου.

Στο 39ο λεπτό, Τσίπρας της Καλλιθέας επιχειρεί δυνατό σουτ, αλλά ο Πατρινός τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα.

Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Τσίπρας έχασε σπουδαία ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, όταν μπροστά σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα άουτ…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να χάνει μεγάλη ευκαιρία. Στο 47ο λεπτό, ο Πέδρο βρέθηκε σε καλή θέση, επιχείρησε το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 56’ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζάκσον για τους φιλοξενούμενους, ο Μουκτάρης έπιασε δυνατή κεφαλιά, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει έξω από την εστία της Παναχαϊκής.

Δύο λεπτά αργότερα, νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Τσίπρα, είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 60ο λεπτό, κεφαλιά του Σταύρου, κατέληξε στην αγκαλιά του Στρέζου.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Πέδρο, επιχείρησε δυνατή σέντρα – σουτ, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει έξω από την εστία του Μιχελή.

Στο 69ο λεπτό και έπειτα από σέντρα του Φράγκου, οι Τσίπρας και Μπέλης, δεν κατόρθωσαν να σπρώξουν την μπάλα προς την εστία των γηπεδούχων.

Η τελευταία καλή ευκαιρία, αυτή τη φορά για τη γηπεδούχο Παναχαϊκή, σημειώθηκε στο 77ο λεπτό, όταν ο Μητρόπουλος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μιχελή, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει έξω από την εστία των Καλλιθεατών.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η «λευκή» ισοπαλία θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ένα λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα (89’), ο Φράγκος, με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Στρέζου. Το τέρμα αυτό αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, ως οφσάιντ, ενώ αρκετοί Πατρινοί φίλαθλοι ήταν αυτοί που κινήθηκαν, με απειλητικές διαθέσεις, προς τον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν ένα σπουδαίο διπλό, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, για τους «γαλάζιους» της πόλης μας, οι οποίοι στρογγυλοκάθονται εδώ και αρκετό καιρό, στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κορυφαίος για την Καλλιθεάτικη ομάδα ήταν ο ιδιαίτερα δραστήριος αλλά άτυχος στην τελική προσπάθεια Τσίπρας, τον οποίο ακολούθησαν σε απόδοση ο Φράγκος και ο Μιχελής.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Ρατσιάτου (Αργολίδος), Παπαδημητρίου (Λάρισας) και Βεργέτη (Αρκαδίας).

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ρόκας (34’) και Γ. Λαμπρόπουλος (54’).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Γ. Λαμπρόπουλος, Ι. Λαμπρόπουλος, Μουκίδης (90’+1 Ρουμπάτος), Πέδρο, Τρίγκας, Ρόκας (70′ Μητρόπουλος), Χαρτσιάς (80′ Παπανικολάου), Πινδώνης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταύρου, Τσώνης, Μουκτάρης, Γκίνης, Τεγούσης, Μπούζας (77′ Φαρία), Φράγκος, Φερέιρα (64′ Μπέλης), Τσίπρας (85′ Σμυρλής).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1 Reviewed by on . ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1 Σπουδαία νίκη στο τέλος!... ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΟ 89ο ΛΕΠΤΟ  Vs ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, πέτυχε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. – Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1 Σπουδαία νίκη στο τέλος!... ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΤΟ 89ο ΛΕΠΤΟ  Vs ΣΠΟΥΔΑΙΟ διπλό, πέτυχε, χθες το μεσημέρι της Κυριακής Rating: 0
scroll to top