Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Γενικό » ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Φεβρουάριος 22, 2016 11:25 πμ A+ / A-

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δυναμική Παρουσία, Ενότητα και Σύμπνοια!!!

ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ Οδοντίατρος, Πρόεδρος της Δημοτικής Δ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Καλλιθέας, κ. Βασίλειος Πανουσόπουλος είναι γνωστός ως ο ήρεμος, ο καλοκάγαθος, ο ευγενής, ο σοφός, ο δυναμικός, ο αποτελε­σμα­τικός και ο καλοαναθρεμμένος (με καλό χαρακτήρα, με αρχές, ιδανικά, και συνέπεια, με εντιμότητα και ανθρωπιά) συνδημότης μας.

Το βράδυ, όμως, της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2016, στο Κοσμικό Κέντρο «ΟΡΦΕΑΣ», όπου πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση και η κοπή της Βα­σιλό­πιτας της Οργάνωσης, είδαμε και ακούσαμε ένα άλλον Βασίλειο Πα­νουσόπουλο, γεμάτο δύναμη, ενέργεια και αγωνιστική διάθεση, που μας εξέ­πληξε.

Ήταν η δεύτερη, μεγάλη έκπληξη, αφού η πρώτη, που συνδέονταν με την απί­στευτα εντυπωσιακή παρουσία των οπαδών και φίλων της Νέας Δη­μο­κρατίας, σκόρπιζε χαμόγελα ικανοποίησης στους διοργανωτές.

Εκφράζοντας την αισιοδοξία που τον διακατέχει, για την προοπτική και το μέλλον του κόμματος, αλλά και για την προοπτική και το μέλλον της Δημοτι-κής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Καλλιθέας, ο κ. Πανουσόπου­λος, καταχειροκροτούμενος, συνέστησε ενότητα, αγωνιστικότητα και συνεχή επαγρύπνηση, έτσι ώστε το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να είναι πανέτοιμο για τις Εθνικές εκλογές, όποτε αυτές προκηρυχθούν .

Μεγάλες και γνωστές ανά το Πανελλήνιο Προσωπικότητες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όπως:

Ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδά­κης, η πανέμορφη βουλευτής Κα ΄Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, οι Πολιτευτές, η Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Κα Πολυτίμη Λεονάρ­δου και η λαμπερή και πασίγνωστη Κα Ζωή Ράπτη, οι δικές μας υποψήφιες Κυρίες Αγγελική Χιόνη και Κορίνα Δαμουλιάνου, η οποία είναι Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο μας, ο Υπεύθυνος Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλλιθέας Dr. Αναστάσιος Γαϊτάνης, οι Γραμματείς κ.κ. Βασίλης Ξυπολιτάς, Παραγωγικών Τομέων, Ηλιόπουλος Ηλίας, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Νίκος Κωστόπουλος Επιστημονικών Φορέων, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Καλλιθέας κ. Ευάγγελος Μπαρμπάκος, τα «αστέρια» της πόλης μας, οι δρα­στήριοι πρ. Πρόεδροι της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Καλλιθέας, κ. Σώζων Αργυρός και Αθανάσιος Σταμούλης, ο πρ. Υπουργός κ. Πά­νος Παναγι­ωτόπουλος, ο πρ. Γραμματέας του Υπουργεί­ου Εθνικής Αμύνης κ. Παναγιώτης Βούτος, ο Πρόεδρος της Β1 Περιφερειακής κ. Δημήτρης Χατζε­λένης, ο πρ. Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κ. Γεώργιος Καρ­βούνης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος, Τραπεζικός κ. Βασίλης Παπαχρή­στος, τα μέλη της Τ.Ο. κ.κ. Γεώργιος Πλεξίδας, ο Επιχειρηματίας Ευάγ­γελος Καπεντζώνης, ο Καπετάνιος του Εμπορικού Ναυτικού κ. Αντώνης Τόμας, ο Συγγραφέας Επικοινωνιολόγος κ. Αθανάσιος Παπαμιχαήλ, ο Πανταχού Πα­ρών Επιχειρηματίας κ. Αθανάσιος Πλεξίδας, ο Επιχειρηματίας κ. Γιάννης Τραυλός, ο Οικονομολόγος κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο Πρόεδρος του Αθλητικής ΣχολήςSpartan Warriors” κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης κ.ά.

Τον Δήμο μας εκπροσώπησε ολόκληρη, σχεδόν, η Παράταξη της Πλειοψηφίας, που αποτελεί και τη Διοίκηση του Δήμου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κάρναβο και τη σύζυγό του Έλσα.

Παρόντες και οι Αντιδήμαρχοι , ο κ. Γεώργιος Κυριακόπουλος, η Κα ΄Αννα Γιαννακού – Πάσχου, ο κ. Εμμανουήλ Κωστάκης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Ζάκκας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», κ. Κωνσταντίνος Ευστα­θίου, ο Πρόεδρος της ΔΗ..Κ.Ε.Κ. κ. Πέτρος Χατζηϊωαννίδης, η Επιτετραμμένη για τα Κ.Α.Π.Η. Δημοτική Σύμβουλος Κα Σοφία Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ.κ. Κωνσταντίνος Κόκουλος και Γεώργιος Κουτσογιάννης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αγγελική Απέργη, Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος και Γεώργιος Αδαμόπουλος, καθώς και οι επιλαχόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μαρία Γαβαλά, Γεώργιος Αβαρικιώτης, Αναστασία Σεφαλίδιου – Δάλλα, Μιχα­ήλ Νικολαράκος και Μάριος Παπαδόπουλος

Το πρόγραμμα παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία, η ακούραστη Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών Κα Αγγελική Χιόνη.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: Κώστας Ράντος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Reviewed by on . ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δυναμική Παρουσία, Ενότητα και Σύμπνοια!!! ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ Οδοντίατρος, Πρόεδρος τη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Δυναμική Παρουσία, Ενότητα και Σύμπνοια!!! ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ Οδοντίατρος, Πρόεδρος τη Rating: 0
scroll to top