Πέμπτη , 2 Μαΐου 2024

Home » Αθλητικά » Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: 1-1

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: 1-1

Φεβρουάριος 22, 2016 11:36 μμ A+ / A-

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: 1-1

Ισοπαλία στο… παρά πέντε!…

ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ ΚΑΙ ΝΤΟΪΚΙΤΣ

Vs

ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε η «γαλάζια» ομάδα της πόλης μας, σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016.

Στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Football League, η Καλλιθέα δεν κατάφερε να επιβληθεί των Τρικάλων, καθώς 5 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα, ισοφαρίστηκε με τέρμα που σημείωσε ο Ντόικιτς.

Οι παίκτες του Λουκά Καραδήμου μπήκαν πολύ ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και στο 2ο μόλις λεπτό της συνάντησης, ο Μπέλης έχασε καλή ευκαιρία, καθώς με το σουτ που επιχείρησε, είδε τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Χιώτη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι Καλλιθεάτες είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Μασένα.

Στο 3’, ο Μπέλης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Χιώτη, τον πλάσαρε, αλλά ο Τρικαλινός πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 6ο λεπτό της συνάντησης, ο Φαγιέ των φιλοξενούμενων, επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Μιχελής έδιωξε τη μπάλα κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κουσκουνάς σημείωσε τέρμα, αλλά ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο σκόρερ βρισκόταν σε προφανή θέση οφσάιντ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λέπτου στον αγώνα, ο Κουατέ την… γλύτωσε με κίτρινη, καθώς το φάουλ του προς τον Γκίνη ήταν σίγουρα για κόκκινη.

Στο 15ο λεπτό, ο Σερτζίνιο βρέθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή των Καλλιθεατών, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Μιχελή.

Στο 18ο λεπτό της συνάντησης, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Έπειτα από σουτ του Μασένα και ασθενή απόκρουση του Χιώτη, ο Ντουρμισάι βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Το 1-0 ήταν πλέον γεγονός.

Δύο λεπτά αργότερα, ο νεαρός άσος των «γαλάζιων» της πόλης μας, έχασε σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, καθώς ενώ βρέθηκε σε πολύ καλό σημείο και έπιασε πολύ δυνατό σουτ, είδε τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Χιώτη.

Η τελευταία καλή ευκαιρία του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 38ο λεπτό και ανήκε και αυτή στην Καλλιθέα. Ο Μπέλης βρέθηκε στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των Τρικαλινών, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε και το πρώτο. Ο Μπέλης επιχείρησε νέο σουτ, αλλά και πάλι η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Χιώτη.

Στο 65ο λεπτό και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τον Μπούζα, ο Τσώνης βρέθηκε σε καλό σημείο, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ έξω από το οριζόντιο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Δύο λεπτά αργότερα, είχαμε την πρώτη καλή επίσκεψη των Τρικαλινών στην εστία του Μιχελή. Ο Στεφάνοβιτς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μιχελή, τον πλάσαρε, αλλά ο Καλλιθεάτης τερματοφύλακας απέκρουσε τη μπάλα, την οποία έδιωξαν ακολούθως σε κόρνερ οι συμπαίκτες του.

Στο 74ο λεπτό, ο Βρούτσινας βρέθηκε πλάγια αριστερά, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Σερτζίνιο εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Μιχελής ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τη μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μασένα έπιασε το σουτ, αλλά ο Χιώτης απέκρουσε.

Και ενώ η Καλλιθέα πίεζε για την επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, φτάσαμε στο 85ο λεπτό της συνάντησης, όπου έπειτα από πάσα του Κοντοδήμου προς τον Ντόικιτς, ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μιχελή.

Στα 10 εναπομείναντα λεπτά – καθώς κρατήθηκαν 5 λεπτά καθυστερήσεις – οι γηπεδούχοι πίεσαν τους φιλοξενούμενους, έχασαν καλές ευκαιρίες με τον Σταύρου (86’), τον Φράγκο (88’), τον Τζάκσον (90’ + 2’) και τον Μπούζα (90’ + 5’), αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο 2ο τέρμα.

Καλό το διαιτητικό τρίο των Μπλάνα, Λάμια και Σερεμέτη, όλων από τον Σύνδεσμο Μεσσηνίας.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Κουατέ (10’), Μουμίν (52’), Τεγούσης (58’), Ζώνας (60’) και Ντόικιτς (89’).

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Μουκτάρης, Τσώνης, Τζάκσον, Τεγούσης, Σταύρου, Μπέλης (62’ Μπούζας), Γκίνη (86’ Φράγκος), Ντουρμισάι (70’ Σταμόπουλος), Μασένα.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντοδήμος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερζίνιο, Φαγιέ (54’ Ζώνας), Γουάτο (58’ Στεφάνοβιτς), Δουκάκης (65’ Βρούτσινα), Κουσκουνάς.

 

Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: 1-1 Reviewed by on . Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: 1-1 Ισοπαλία στο… παρά πέντε!... ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ ΚΑΙ ΝΤΟΪΚΙΤΣ Vs ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε η «γαλάζια» ομάδα της Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ: 1-1 Ισοπαλία στο… παρά πέντε!... ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ ΚΑΙ ΝΤΟΪΚΙΤΣ Vs ΙΣΟΠΑΛΗ αναδείχθηκε η «γαλάζια» ομάδα της Rating: 0
scroll to top